Home > Vind hulp > SENSO coaching en advies

Coaching en advisering bij stressklachten en voor meer vitaliteit

Kom (weer) in balans, word de beste versie van jezelf en kom optimaal tot je recht in je werk!

Bij SENSO coaching en advies kunnen werkgevers en werknemers terecht voor coaching en begeleiding gericht op voorkomen van stressklachten en herstellen van overspanning en burn-out. Ook voor coaching en advies op het vlak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid bent u aan het goede adres.

Ik help mensen om zichzelf helpen. Hierbij ga ik graag praktisch en doelgericht te werk en stem ik de werkwijze af op de betrokkene(n), de vraag en de situatie. De aanpak kan zowel coachend, trainend als een combinatie van beide zijn. We starten altijd met een intake, om de vraag en situatie in kaart te brengen en op basis daarvan wordt een plan van aanpak en/of offerte opgesteld.

Over mijn achtergrond:

Ik ben afgestudeerd in de arbeids- en organisatiepsychologie en opgeleid tot coach en heb in de loop van de tijd diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het vlak van stress, overspanning en burn-out. Bij blijven scholen vind ik belangrijk om de meest actuele inzichten en goed onderbouwde methodieken te kunnen gebruiken in mijn coachings- en begeleidingstrajecten.

Sinds 2003 begeleid ik mensen bij ontwikkelvragen en stressklachten en faciliteer ik organisaties bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Door mijn ruime ervaring bij diverse adviesbureaus, voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches (zoals gemeentes, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, pensioenuitvoerders, verzekeraars, transportbedrijven en bedrijven in de levensmiddelenindustrie, woningcorporaties) kan ik goed aansluiten op vragen en situaties vanuit zowel non-profit als profitorganisaties.

Neem vooral contact op als u vragen heeft of meer wilt weten over mijn dienstverlening.

Praktijkinformatie

SENSO coaching en advies

Ellen de Graaf

Bergstraat 29
3811 NE Amersfoort
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met SENSO coaching en advies
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.