Home > Vind hulp > SeasonWise

SeasonWise - Leiderschap over Jezelf - Je leven - Je werk - Je team

Ontdek wat ik voor je kan doen

SeasonWise - Zet jezelf in je kracht en creëer een mooiere wereld voor jou en de ander

Ik geloof in de eigen regie voor een gelukkig en succesvol leven… Hoe zit dat bij jou?

Wat staat jou nog in de weg om werkelijk gelukkig te zijn? Wil je weten hoe jij het leven kunt creëren waar jij naar verlangt? Ben je benieuwd hoe je op natuurlijke wijze en in balans je leiderschap over jezelf en anderen kunt vormgeven? Hoe je in diepe verbinding met jezelf en je behoeften en verlangens regie kunt nemen over je leven, privé en in het werk? En hoe je zo gelukkiger, blijer, zekerder en energieker wordt? Of hoe je door verbindend leiderschap een verschil kunt maken voor anderen en het grotere geheel?

Lees dan verder, want met hulp van SeasonWise maak jij het verschil waar je naar verlangt!

Wil jij ook ont-maskeren?

Ik gun iedereen de juiste plek, de juiste balans, geluk en plezier in het leven en weet hoe het pad voelt om daar te komen. Als je samenvalt met wie je werkelijk bent, geen maskers meer hoeft te dragen, dan ben je een bron van wijsheid en bedding voor jezelf en je omgeving. Kom los van je patronen, van je ego, en leer om met volle aandacht en intentie te “zijn”. Ontdek je eigen innerlijke kracht en ervaar wat dat doet met jou, met je relaties, met de omgeving en met wat je in beweging zet bij jezelf en anderen.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn aanpak is breed toepasbaar. Want niet alleen begeleid ik jou naar persoonlijk meesterschap, ik kan je ook helpen om een betekenisvol & verbindend leider te worden in je werk. En in samenwerking met de paarden help ik teams om daar waar het vast lijkt te zitten een doorbraak te creëren, waardoor het potentieel wat aanwezig is weer kan groeien en bloeien en de gewenste resultaten worden behaald.

Praktisch samengevat help ik jou bij

– innerlijk leiderschap & meesterschap over je leven en zijn

– verbindend en compleet leiderschap in je werk

– teamcoaching en -ontwikkeling

– loopbaancoaching en -ontwikkeling

– jouw business tot bloei brengen

Hoe doe ik dat?

Methodieken waar ik mee werk zijn onder andere de inzet van de wijsheid van de paarden(kudde) en de natuur, systemisch werk en opstellingen, voice dialogue, rituelen, NLP, Transactionele Analyse, de assen van verandering, meditatie, lichaamswerk en diverse oplossingsgerichte coachtechnieken. Plus, ik kan bogen op een zeer brede ervaring als leider en coach in allerlei contexten, organisaties en rollen. Dat maakt dat ik me snel en effectief kan inleven in jouw situatie en coachvraag en daar de juiste aanpak bij kan kiezen.

“I’ve been there…”

Ik (her)ken jouw problemen, verlangens en het pad dat je doorloopt. Als mens en als leider. Niet precies natuurlijk, maar ook ik heb naast hoogtepunten meerdere dieptepunten gekend in mijn leven. Ik heb tijd voor heling en introspectie genomen en ben van daaruit een nieuwe weg ingeslagen. Dat vraagt zaadjes planten, verzorgen, zien welke paden zich openbaren en de durf om te groeien en opnieuw te bloeien. Het vergt verdieping om het potentieel tot bloei te brengen. Niet altijd makkelijk, maar altijd verrijkend!

SeasonWise is nu een plek waar personen, leiders en teams kunnen groeien, waar wordt aangekeken wat nodig is, zodat het potentieel weer kan stromen. Door op een liefdevolle manier naar de onderstroom en het innerlijk te kijken, wordt gefaciliteerd dat de meest beperkende onbewuste patronen zichtbaar worden en worden aangepakt.

Van probleem naar zichtbaarheid en helderheid, naar inzicht, naar transformatie, naar geluk en succes.

Vrijblijvende verkenning

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen, heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met mij op. Telefonisch, per Zoom of live verkennen we samen of ik jou verder kan helpen.

Wil je meer weten over mijn ervaring? Kijk dan gerust even op LinkedIn of op mijn website.

Of neem even een paar minuten en leer mij en waar ik voor sta beter kennen via deze korte video:

 

Praktijkinformatie

SeasonWise

Corinne Kassels

Zomereik 69
2498BT Den Haag, Delft, Rotterdam e.o.
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met SeasonWise
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.