Home > Vind hulp > Saskia de Badts Health Coaching

Zo prettig mogelijk de overgang door? Ik ben er voor je.

Inspiratie call met Saskia

Ik zit midden in de overgang en ben gelukkiger dan ooit!

Pak ook de regie en voel je beter dan ooit, nu en de rest van je leven.

Ben je het worstelen met de overgangs symptomen en ouder worden zat? Ben jij er klaar voor om de controle over je leven terug te pakken en je volledige potentieel te benutten? Laten we samenwerken om jouw ultieme gezondheidsdoelen te bereiken!

Met mijn gepersonaliseerde coaching programma’s voor 50+ vrouwen in de overgang kijken we naar het hele plaatje van jouw welzijn, waarbij we ons richten op gebieden als gewichtsbeheersing, stressvermindering, balans tussen werk en privéleven en bewegingsgewoonten. Samen maken we een plan op maat dat werkt voor jouw unieke behoeften en levensstijl, met kleine, beheersbare stappen die je zullen helpen duurzame veranderingen door te voeren.

Als jouw coach zal ik er zijn om je bij elke stap begeleiding, ondersteuning en verantwoordelijkheid te bieden. We zullen als team werken om obstakels te identificeren en strategieën te ontwikkelen om deze te overwinnen, zodat je gemotiveerd en op koers kunt blijven. Dankzij ons partnerschap beschik je over de tools en middelen die je nodig hebt om blijvende veranderingen door te voeren en de beste versie van jezelf te worden.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een energiek, gefocust en zelfverzekerd gevoel over je gezondheid en welzijn. Met mijn persoonlijke coaching programma’s kun je precies dat bereiken. Laten we vandaag beginnen!

Praktijkinformatie

Saskia de Badts Health Coaching

Saskia de Badts

Funenpark 394
1018AK Amsterdam
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Saskia de Badts Health Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.