Home > Vind hulp > Sandrasana

Sandrasana | Coaching, Yoga en Meditatie

Sandra Diependaal helpt je verder, daar waar jij vast zit

Sandrasana meditatie en ontspanning

In het huidige drukke leven, kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Heb je moeite om je gedachten los te laten, je te concentreren of om in slaap te vallen? Of ervaar je veel stress op school of op het werk? Ik help je graag! Dit kan door coaching, live of online. Ik kan je helpen met ontspanningsoefeningen en laat je negatieve gedachten omzetten naar positieve. Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 Coaching, Yoga, Meditatie, Klankschalen, Reiki en Frequentietherapie. Bekijk hier mijn website.

Apps voor Meditatie, Ontspanning & Yoga

In de App Store en Google Play vind je een meditatie app: Meditatie en Ontspanning. Ook kun je een yoga app downloaden: Yoga met je ogen dicht. Deze apps heb ik ontworpen om ontspanning voor iedereen mogelijk te maken.

De Nederlandstalige app Meditatie en Ontspanning bevat op dit moment ruim 50 verschillende oefeningen. Er zijn mindfulness-oefeningen, meditaties, balansoefeningen, rug- en nekoefeningen, visualisaties en verschillende yoga-oefeningen.

De app is te downloaden in de App Store en in de Google Play Store. Je kunt een abonnement aanschaffen voor maar € 4,49 per maand of € 24,99 per jaar. Je kunt de app 1 maand GRATIS uitproberen. Het abonnement kun je zelf weer stopzetten.  De bovenste 2 oefeningen blijven gratis.

De meditaties zijn ingesproken, sommige met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Bij de yoga-oefeningen heb je de keuze om een video te bekijken.

Download hier de app:

iPhone

Android

Volg je liever hele yogalessen?

Download dan de app Yoga met je ogen dicht!

iPhone

Android

Beluister hier een meditatie op Spotify

Bekijk hier mijn YouTube kanaal

Praktijkinformatie

Sandrasana

Sandra Diependaal

Kadijk 4
2104 AA Heemstede
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Sandrasana
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.