Home > Vind hulp > Sabine Karabocek Coaching

Sabine Karabocek

Holistische Healing & Coaching

Welkom mooi mens! Ik ben Sabine Karabocek – Holistisch Coach & energetisch healer. Middels Reiki behandelingen & mindcoaching ‘The Work’ van Byron Katie help ik jou het vertrouwen in jezelf weer terug te vinden, zodat je meer gaat leven vanuit je hart en gaat inzien hoe krachtig jij werkelijk bent. Samen achterhalen we wat jou nu tegenhoudt je dromen waar te maken en zorgen we voor de verbinding met het hart, jouw kern, waardoor jij meer van het leven kan genieten. Want de wereld ligt aan je voeten.

Waarom ik dit werk ben gaan doen is omdat ik enorme vrijheid en verbinding met mijn hart ben gaan ervaren door mijn denken onder de loep te gaan nemen na gebeurtenissen die een behoorlijke impact op mij hadden. Waaronder het overlijden van mijn moeder en vlak erna een relatiebreuk waar ik toch wel ⅓ van mijn leven in zat. Net als ieder ander heb ik van jongs af aan best wat meegemaakt. Ik  stond heel moeizaam in het leven en toen ging het gewoon niet meer.

Mezelf afwijzen was wat mijn “gewoon “ was. Ik was altijd heel erg gefocust op mijn lichaam en uiterlijk en niet zozeer uit liefde voor mezelf aan het sporten en eten maar meer als straf. Niks was goed genoeg, alles moest beter. Ik had altijd het gevoel dat ik niet mezelf kon zijn en kende veel schaamte. Over mezelf maar ook mijn familie en dat kreeg ik allemaal weerspiegeld in de buitenwereld. Dit moest veranderen FOR SURE. Ik heb meerdere malen therapie gehad in mijn leven maar eigenlijk nooit met veel succes totdat ik me meer ging verdiepen in alternatieve geneeskunde  en “The Work” van Byron Katie. Toen is er heel veel veranderd. Ik ben gaan doen waar mijn hart ligt qua werk en het leven is écht leuker geworden. Ik kan het spreekwoord “de wereld ligt aan je voeten” nu ook werkelijk voelen.

Lieve jij, er is zoveel mogelijk, echt waar dat beloof ik je! Ben ik dan altijd in Extase? Nee! Dit vergt natuurlijk oefening maar wanneer je die enorme liefde in jou echt gevoeld hebt en weet hoe je weer in kan tunen bij jezelf, dan kun je er makkelijk weer bij komen wanneer het even minder gaat. Because, that is life! Zonder dalen geen pieken.

Long story short. Deze liefde & vrijheid gun ik iedereen dus het is mijn missie om iedere vrouw naar deze staat van zijn te brengen.

Voel je mij en zou je graag willen connecten? Wees welkom!

GRATIS SELFLOVE CHALLENGE

Praktijkinformatie

Sabine Karabocek Coaching

Sabine Karaböcek

Laan van Nieuw Oost Indië, 9 C
2593 BH Den Haag
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online