Home > Vind hulp > Rijnmotief integratieve therapie en coaching en hypnotherapie

Regie over je leven, vertrouwen in jezelf

Hoe je weer balans en vertrouwen vindt in je leven

Als je vastloopt in je leven

Als je je somber, angstig of eenzaam voelt, of als je worstelt met verlies, trauma, de zin van jouw leven of met het stoppen van een lastige gewoonte, dan heeft dat veel impact op je leven. Het brengt allerlei symptomen met zich mee: slecht slapen, je terugtrekken uit sociale contacten of er mee in conflict komen en het ervaren van fysieke klachten. Je raakt uit verbinding met anderen èn met jezelf.

Met Integratieve psychotherapie en coaching, Hypnotherapie en EMDR help ik je graag weer balans en vertrouwen te ervaren, je klachten blijvend aan te pakken en wezenlijk te veranderen. Weer de regie over je eigen leven!

Krachtig en grip

Uitgangspunt bij integratieve psychotherapie en hypnotherapie is dat jij jouw zelfhelend vermogen hebt en kan aanspreken. Soms kun je daar niet meer bij, word je intern belemmerd en raak je de grip kwijt op jezelf.

Ik help je dat zelfhelend vermogen aan te boren. Op bewust en onbewust niveau, zodat je het tot in de kern aanpakt. Je kunt innerlijke belemmeringen aanpakken, belemmerende patronen herkennen en doorbreken en de oorzaken van je klachten oplossen.

Zodat je gerichte stappen kunt zetten om wezenlijk te veranderen. Zo maak je de weg vrij om meer vrijheid, vertrouwen en kracht te voelen. Na de therapie ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, ben je persoonlijk gegroeid en ervaar je meer grip op jezelf.

Integratief mensbeeld

In de Integratieve Psychotherapie wordt gewerkt met de verschillende dimensies van de mens: fysiek, gedrag, omgeving, cognitie, emoties en zingeving.

We kijken bijvoorbeeld naar jouw emoties, hoe dat voelt in je lijf, hoe zich dit uit in je sociale contacten, welke gedachten je hier bij hebt, welke beelden. Vervolgens kijken we naar de toekomst: hoe wil je het graag? Hoe geef je zin en betekenis aan je leven?

Het doel is om al die dimensies weer te verenigen en daardoor in balans, weer ‘heel’ te zijn.

Praktijkinformatie

Rijnmotief integratieve therapie en coaching en hypnotherapie

Trijny Moddejonge

Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Rijnmotief integratieve therapie en coaching en hypnotherapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.