Home > Vind hulp > Revivehealth.nl

REVIVE HEALTH

Herstel na ziekte en aanpakken van chronische aandoeningen

Verschillende ziektes en (chronische) aandoeningen kunnen succesvol worden behandeld door middel van gerichte aanpassingen in leefstijl en voedingspatroon. Jossje Rademaker van Revivehealth.nl is (bedrijfs)verpleegkundige en orthomoleculair kPNI-therapeut en helpt u om weer gezond en fit in het leven te staan.

Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI)

kPNI is een integratieve – op wetenschap gebaseerde – geneeskundige aanpak die het lichaam als geheel ziet en waarin verschillende vakgebieden en disciplines worden gecombineerd. Denk hierbij aan o.a. orthomoleculaire voedingsleer, psychologie, neurologie, immunologie, evolutiebiologie, endocrinologie, epigenetica en bewegingswetenschap. Op natuurlijke wijze kunnen allerlei verschillende ziektebeelden en klachten worden behandeld.

Herstel na ziekte

ReviveHealth is gespecialiseerd in begeleiding en herstel na ziekte – zoals kanker – en het aanpakken van chronische aandoeningen, zoals artrose, reuma en astma. De ervaring leert dat de wereld instort na het krijgen van een diagnose en dat men vaak niet weet wat de mogelijkheden zijn omtrent aanpassingen met betrekking tot voeding, leefstijl en bewegen.

Revivehealth | E-consult

Wilt u weer gezond en fit in het leven staan en kunt u daar wel wat hulp en begeleiding bij gebruiken? Maak een afspraak voor een e-consult!

In het eerste consult – telefonisch of via Zoom – wordt uw ziektebeeld / klachten in beeld gebracht en stellen we – samen – een behandelplan op. U krijgt advies en de verloop van het traject wordt u uitgebreid toegelicht. Vervolgens kunnen we starten met het traject.

Daarnaast behoort een consult via e-mail of WhatsApp ook tot mogelijkheden.


Meer weten over mijn werkwijze en/of wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Dat kan via het contactformulier hier op Balansportaal of door een e-mail te sturen naar info@revivehealth.nl

 

Praktijkinformatie

Revivehealth.nl

Jossje Rademaker

Aagje Dekenlaan 24
1403 HH Bussum / Online
  • Online
Neem direct contact op met Revivehealth.nl
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.