Home > Vind hulp > RESET – In 48 uur Kerngezond en Energiek

RESET - In 48 uur Kerngezond & Energiek

Retreats voor mannelijke millenials die vastlopen in herstel burn-out

Loop jij ook vast in het herstel van een burn-out?

Of ben je bang om weer in een tweede, derde of vierde burn-out te glijden?

Omdat je maar niet van de lichamelijke klachten afkomt, zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen en onrust?

Merk je dat dit daarnaast ten koste gaat van je hobby’s, relaties, werk, financiën en dat je hierdoor moeilijk knopen kunt doorhakken?

Dit levert waarschijnlijk veel stress op.

Je bent niet de enige.

Mijn naam is Jeroen de Wit, gespecialiseerd OERsterk Master leefstijlcoach, en ik ben er voor de mannelijke millenials die herstellen van een burn-out, of in een burn-out aan het glijden zijn.

Ik geloof dat ik, door retreats te organiseren in de natuur, bij kan dragen aan de verbinding met je eigen natuur. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De reden dat we de natuur in gaan is om jou letterlijk uit je comfortzone te halen. Om vanuit scratch een 100-dagen plan te creëren voor een blijvende transformatie. Stap uit je comfortzone en leer dat alles wat je nodig hebt, al in je zit.

Het geeft je een meer energie, rust in je hoofd en een betere stemming. En dat je simpelweg weer lekkerder in je vel komt te zitten en weer lol krijgt in het leven.

Neem gerust een kijkje op terugnaarjenatuur.nl om alvast het gratis stappenplanNooit Meer Moe” te downloaden. Hierin lees je meer over de RESET-werkwijze en mijn eigen verhaal.

Praktijkinformatie

RESET – In 48 uur Kerngezond en Energiek

Jeroen de Wit

Narcisstraat 11B
3551 EP Utrecht
  • In de natuur
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar