Home > Vind hulp > RenesanS – Praktijk voor Carrière- Coaching & Advies

RenesanS - Carrière- Coaching & Advies

www.renesans.nl

Ben jij toe aan ‘the next step’ in jouw carrière en zoek jij een ervaren coach & sparringpartner?

Kies voor (jouw) RenesanS

Verlang jij ernaar om écht het verschil te maken met wat jij doet? 

Ik hoop dat deze vraag jou prikkelt, want dat betekent dat jij het ook in je hebt. Het is dan wel essentieel dat jij op de moed hebt om de eerste stap te zetten. Professionals die deze moed tonen help ik graag verder. Want wie het verschil wil maken, verdient een coach die zelf ook deze moed heeft getoond.

In de eerste 20 jaar van mijn carrière heb ik me stap voor stap ontwikkelt van projectmedewerker tot manager en directeur bij diverse toonaangevende adviesbureau’s. Ik was hiermee best succesvol, maar toch was er altijd dat knagende gevoel dat er iets anders was waarmee ik écht het verschil kon maken.

Uiteindelijk had ik voldoende moed verzameld om mijn hart te volgen en sinds 2014 ben ik fulltime werkzaam als zelfstandig coach en sparringpartner voor ambitieuze professionals (veelal managers, directeuren en ondernemers) die de drive voelen om zelf ook het verschil te maken.

Ik geloof dat je als mens, maar ook als professional en/of ondernemer het meest van waarde bent voor jezelf én anderen als je doet waar je écht blij van wordt. Dat betekent overigens niet dat je persé een drastische stap hoeft te zetten, want ik heb gemerkt dat je meestal met een kleine aanpassing, al heel veel verschil kunt maken. En omdat jij dit nu leest, is dit het moment om de volgende stap te zetten.

Plan gerust een gratis online gesprek en dan vertel ik je graag hoe we samen kunnen ontdekken waarmee jij het verschil kunt maken en hoe je dat aanpakt.

Ik zie er naar uit om je binnenkort (online) te ontmoeten.

Hartelijke groet,

René Bussink

P.S.: Wil je liever zelf aan de slag? Lees dan hier meer over het online RestartYourLife-coachprogramma.

Praktijkinformatie

RenesanS – Praktijk voor Carrière- Coaching & Advies

René Bussink
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met RenesanS – Praktijk voor Carrière- Coaching & Advies
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.