Home > Vind hulp > BD Therapie – Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie

Gratis online kennismakingsgesprek

Met Regressie- en Reïncarnatietherapie op zoek naar de oorsprong, de kern van de problemen die je vandaag de dag ervaart.

Wat biedt ik aan, voor wie en hoe werkt het?

Ik werk op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.

Onverwerkte, pijnlijke ervaringen uit het verleden van begin tot einde doorwerken en loslaten is de kern van regressie- en reïncarnatietherapie. Het is het inzichtelijk maken én verlichten van het verleden wat ons belast, zoals we dat nu met ons meedragen.

Het doel is om beperkende overtuigingen of conclusies, die je bewust of onbewust met je meedraagt kan loslaten. Verbindingen met jezelf en/of je omgeving kan herstellen en dichter bij jezelf komen.

Dit gebeurt door de  onverwerkte ervaringen uit het verleden in herbeleving alsnog af te maken, te accepteren en te integreren.

Regressie- en reïncarnatietherapie is voor iedereen die voelt dat er iets dwars zit, een blokkade, een patroon en daarmee aan de slag wil. De therapie is ook geschikt voor mensen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, en daar nog (veel) last van hebben. Ook wanneer je je die gebeurtenissen zelf niet (meer) precies herinnert.

Praktijkinformatie

BD Therapie – Regressie- en Reïncarnatietherapeut

Birgit Doesburg

Hoofdstraat 129
5706 AK Helmond
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met BD Therapie – Regressie- en Reïncarnatietherapeut
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.