Home > Vind hulp > Redpepper Coaching – Loopbaanbegeleiding

Redpepper Coaching

Coaching op persoonlijke ontwikkeling voor een gelukkige loopbaan

Redpepper Coaching Amersfoort

Je zelf kennen is het begin van alle wijsheid, dus bedenk of jij je in één of meerdere vragen herkent, zodat jij de juiste begeleiding krijgt bij jouw ontdekkingsreis.

 

 • Doe jij werk waar je niet gelukkig van wordt en zoek jij naar iets wat beter bij je past?
 • Heb je niet helemaal helder wat je talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze effectief kunt inzetten?
 • Zoek jij naar meer voldoening in je werk maar weet je niet hoe je dat krijgt?
 • Lukt het je niet om als manager draagvlak te creëren?
 • Wil jij jezelf energieker gaan voelen in je werk?
 • Wil je het roer omgooien en (her)ontdekken hoe jou toekomstige loopbaan er uit gaat zien?
 • Ben je onzeker en zoek je naar meer zelfvertrouwen om succesvoller te zijn in je loopbaan?
 • Ben je gestrest op je werk of thuis en vind je het lastig om te ontspannen?
 • Heb je bepaalde persoonlijke ontwikkelingsdoelen gesteld en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

 

Maar liefst 1 op de 4 werkende Nederlanders maakt gebruik van loopbaanbegeleiding en dat komt omdat coaching een doeltreffend proces is waarin je bewust bezig gaat met je eigen vraagstuk. Als coach help ik je mee om stil te gaan staan bij wat voor jou belangrijk is. Je gaat voelen en begrijpen welke koers jouw loopbaan moet gaan afleggen zodat je keuzes gaat maken die met hoofd en hart gemaakt zijn.

Mijn methode

In mijn beleving wil ik dat coaching vooral een herinnering nalaat waaruit je ongelimiteerde kracht kunt halen. Om zoiets te bereiken coach ik met impact en ben jij in staat om al je belemmeringen van je af te schudden, zodat er een heldere weg vooruit in het vizier komt te liggen.

In 6 tot 8 sessies doorga jij een ontwikkeling waarin je al spelenderwijs gaat zien hoe uniek en authentiek jij bent, welke krachten jij bezit en hoe je deze direct effectief kunt inzetten om meer uit je leven en loopbaan te halen.

Uiteindelijk blijft het belangrijk om de doelen die jij stelt uit te blijven dagen zodat de gewenste uitkomst van het traject de maximale waarde zal hebben.

Zo kom ik over...

Wanneer je mij voor het eerst zal ontmoeten zul je zien dat ik kalm en rustig ben. Ik maak hierdoor gemakkelijk contact met je en luister aandachtig naar wat jij te vertellen hebt. Ik vorm geen mening of oordeel, maar blijf juist scherp om op het juiste moment de juiste vraag aan jou te stellen. Houdt er ook rekening mee dat mijn terugkoppeling soms kritisch of confronterend kan zijn, want juist dan geef ik iets waardevols aan je terug en kunnen we het leerproces blijven stimuleren.

Ik vind het belangrijk om tijdens onze coachsessies op het gelijke niveau te werken. Alleen dan is er ruimte om te denken en te zeggen wat belangrijk voor jou is. Veiligheid zal ik je geven en daarbij maak ik graag plaats voor kwetsbaarheid, zowel voor jou als voor mij.

Maak vrijblijvend kennis met me!

In een vrijblijvend oriënterend gesprek maak ik graag kennis met je en ben ik benieuwd of ik je kan helpen met je vraagstuk. In zo’n gesprek licht ik toe wat je kunt verwachten en bepalen we voor een groot gedeelte wat de concrete doelstelling (coachvraag) van het traject gaat zijn. Als ik alle belangrijke informatie van je heb gekregen zal ik een schets maken van het traject dat wij samen in kunnen gaan.

Let wel, het is voor ons allebei van essentieel belang dat we een klik bij elkaar voelen. Alleen dan kunnen we effectief de verandering realiseren waarnaar jij zoekt.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Maak handig gebruik van mijn planningstool.

 

Neem contact met me op via 06 5757 6450 of mail naar info@redpeppercoaching.nl

 

Voor meer informatie ga je naar www.redpeppercoaching.nl

Praktijkinformatie

Redpepper Coaching – Loopbaanbegeleiding

Ruud Oude Groote Beverborg

Matthias Withoosstraat 35
3812SR Amersfoort
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Redpepper Coaching – Loopbaanbegeleiding
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.