Home > Vind hulp > Rebalance Yourself

Rebalance Yourself

Verlang jij naar een vrijere versie van jezelf?

En wil je weer lekker in je vel zitten zodat je je energiek, vrij en blij voelt in je werk en leven? Geloof me, het is mogelijk! Ook voor jou. Ik laat je graag zien hoe.

Mijn naam is Tasha Visman. Als lichaamsgericht coach help ik je de vicieuze cirkel van stress en burn-out te doorbreken zodat klachten verdwijnen en je weer gezond en gelukkig wordt in werk en leven.

Lees hieronder meer over mijn aanpak of vraag direct een gratis Power sessie aan.

Als stress of een burn-out jouw leven beheerst

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om jezelf in balans te houden. Hoe overweldigend het dagelijks leven is met alle ballen die je in de lucht houdt en ook nog tijd voor jezelf en je eigen plannen wilt. Zonder doorlopend overprikkeld te zijn, stress te ervaren of burn-out te raken.

Ook jouw dromen kunnen weer uitkomen

Door de manier waarop je je nu voelt, kun je waarschijnlijk alleen maar dromen van een fijn leven. Waarbij dingen moeiteloos gaan  en je geniet van de mensen om wie je geeft. Eerlijk, ook jij kunt dit geluk in jezelf weer vinden, zonder concessies te doen aan de rollen die je vervult. Helemaal jezelf zijn en daar geweldig blij van worden (en je omgeving ook!).

Wat je dan ervaart is onbetaalbaar

Rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Energie en kracht om te leven zoals jij het wilt. En een groot vertrouwen in je eigen kunnen om simpelweg jezelf zijn.

Praktijkinformatie

Rebalance Yourself

Tasha Visman

Stadhouderslaan, 114
3761EP Soest
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online