Home > Vind hulp > Rebalance Yourself

Structurele oplossing voor jouw klachten

als stress of een burn-out jouw leven beheerst

 

Wil je weer lekker in je vel zitten zodat je je energiek, vrij en blij voelt in je werk en leven? Geloof me, het is mogelijk! Ook voor jou. Ik laat je graag zien hoe.

Wees welkom, precies zoals je bent. Voor een luisterend oor, coaching, lichaamsgerichte therapie en ademwerk.

Vrijblijvend kennismaken? Vraag een gratis Power sessie aan.

Mijn naam is Tasha Visman. Ik help je de vicieuze cirkel van stress en burn-out te doorbreken zodat klachten verdwijnen en je weer gezond en gelukkig wordt in werk en leven.

Ik geloof dat voor het vinden (en houden!) van balans meer nodig is dan dingen met het hoofd te begrijpen en vervolgens dingen te gaan ‘doen’ of dingen te ‘laten’. Want vaak weten we wel wat nodig is om ons gedrag te veranderen, maar waarom lukt het dan niet?

We zijn gewend geraakt aan het luisteren naar de overduidelijke stemmetjes in ons hoofd. Ze overschreeuwen de zachtere signalen van ons lichaam en ons gevoel.

Als je het hoofd tot rust brengt, krijgt het gevoel de ruimte om te spreken. Wat dàt te vertellen heeft is de route naar een nieuwe balans in werk en leven. Ben je zoekende naar een structurele oplossing van jouw klachten?

Bekijk deze video

Hierin leg ik je uit hoe stress ontstaat en op welke manier je echt van je stress- en burn-outklachten afkomt.

Je bent bij mij op de juiste plek als je

 

 • Je stress- en burn-out klachten bij de kern wilt aanpakken zodat je duurzaam herstelt en terugval voorkomt.
 • Je leven leidt vanuit je hoofd en je het contact met je gevoel wilt herstellen.
 • Spanning in je lichaam leidt tot klachten en je niet meer weet hoe je je kunt ontspannen.
 • Je heftige gebeurtenissen uit het verleden eens en voor altijd achter je wilt laten.
 • Je zicht wilt krijgen op onbewuste patronen en gedachten zodat je deze beperkingen direct direct van je af kunt schudden.
 • Je af wilt van lichamelijke of geestelijke klachten die door andere therapievormen niet verholpen zijn.
 • Je bewustwording wilt verruimen door lichaamsgerichte therapie.

Mijn eigen ervaring met stress en burn-out

Tot 2014 was stress mijn tweede natuur. Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen en heb ik mijn hele leven geprobeerd te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving.

Daarbij had ik pijnlijke ervaringen achter slot en grendel opgeborgen. En dat waren best een paar heftige. De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel. Want diep van binnen voelde ik me uitgeput, eenzaam en onbegrepen.

De grote ommekeer kwam toen ik hulp vond in een voor mij nieuwe hoek. Het ging hier niet om wat ik ‘dacht’ of van mezelf ‘verwachtte’ maar om wat ik ‘voelde’. Een belangrijke aanvulling op eerder gevolgde cognitieve gedragstherapie, EMDR en coaching. Wat een openbaring!

Ik verdiepte me in de verbinding tussen voelen, denken en doen en volgde ik de 3-jarige opleiding tot Rebalancer. Het heeft me verlost van diep weggestopte emoties en onbewuste verwachtingen die ik mezelf had opgelegd.

Ik liet los wie ik dacht te moeten zijn. De deur uit met mijn perfectionisme, weg die hoge lat en exit met mijn controle drang. Voortaan negeerde ik de aannames en strenge oordelen die non-stop door mijn hoofd vlogen.

Wat een cadeau dat ik mijn eigen balans nu zelf kan bijsturen en dat ik geleerd heb dat ik helemaal top ben zoals ik ben: vol levensvuur en gevoelig tegelijk.

Wat ik je kan bieden

Met passie en een flinke dosis ervaring help ik je antwoorden te vinden vanuit je eigen binnenwereld. Voorbij het denken en in contact met je gevoel.

Je krijgt zicht op je eigen gebruiksaanwijzing en herstelt jouw balans tussen voelen, denken en doen. Hieruit volgt een nieuwe toekomst waarin je al je dromen weer waarmaakt.

Direct van start?

Soms is het gewoon even makkelijker om te bellen of te mailen. Contact met mij zoeken is geheel vrijblijvend.

Twijfel je of je er goed aan doet? Dat begrijp ik. De eerste stap is vaak de grootste stap. Maar een oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Met oprechte interesse luister ik naar je verhaal en help je op weg naar een oplossing. Je hoeft het niet alleen te doen.

Laat daarom hieronder jouw gegevens achter en stel je vraag of doe een verzoek. Ik reageer zo snel mogelijk.

 

Reviews

Wie kan er beter vertellen wat een ontmoeting met mij je kan brengen, dan de klanten waar ik met veel plezier mee heb gewerkt.

Lees hieronder een aantal ervaringen.

 

Praktijkinformatie

Rebalance Yourself

Tasha Visman

Stadhouderslaan, 114
3761EP Soest
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
Neem direct contact op met Rebalance Yourself
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.