Home > Vind hulp > Re-Attach at Work

Re-Attach at Work

Gespecialiseerde coaching voor stress en burn-out problematiek

 

Re-Attach at Work is een bedrijf dat mensen helpt en begeleidt, op het moment dat de stressboog te hoog wordt, of erger, dat je in een burn-out situatie terecht komt.

Over Ons

Met de ervaringen uit het verleden zijn we in staat om u een volledig pakket aan te bieden. Die gaat van verwerking tot het doorbreken van patronen die kunnen stagneren in het functioneren. Er zijn diverse oorzaken voor een (te) hoge stressboog, denk hierbij aan werkdruk, omzet prestatiedruk, bedrijfsstructuur, werkklimaat, veranderingen in werkprocessen. Maar ook privé, denk hier bijvoorbeeld aan financiële problemen, onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden en (oude) normen en waarden. Vaak betreft het een combinatie.

Re-Attach at Work | Werkwijze

Wanneer we worden ingeschakeld, kijken we eerst naar de oorzaak en gaan vandaar uit naar werken aan verwerking, je hoeft emotioneel niet alles weer te doorvoelen. Alleen te benoemen en wat jij als cliënt graag wilt. De behandeling is echt op jou als persoon gericht om het best mogelijke resultaat te behalen. Als jij beter functioneert, heb je meer voldoening van je werk waardoor je functioneren een positieve bijdrage levert aan de productiviteit. Kortom; een win-win situatie.

Neem ook eens een kijkje op mijn website.

Praktijkinformatie

Re-Attach at Work

Cecile Knook

Bijsterveldenlaan 79
5045 ZX Tilburg
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Op locatie