Menu

Amsterdam – Frank Landsman

Wat kunt u verwachten?

Wij gebruiken onze kennis over en de jarenlange ervaring met de progressieve geneeskunde, electro acupunctuur en fysiotherapie om een passende behandelmethode samen te stellen.

Tijdens een bezoek wordt het gehele lichaam doorgemeten. De cliënt houdt een elektrode in de hand, terwijl de therapeut met een meetstift op de voet alle functies systematisch doormeet. Vervolgens worden afwijkingen van de standaardwaarden opgespoord. Er wordt gekeken naar de conditie van de organen, de energie en de weerstand en of er sprake is van allergieën of een voedingsintolerantie. Aanvullend meten we een mogelijk tekort aan vitamines en/of mineralen.

In veel gevallen gaat de oorzaak van klachten ver terug in de tijd en zijn cliënten afhankelijk van medicijnen die symptomen bestrijden en niet de oorzaak aanpakken.

Veel voorkomende oorzaken:

  • parasieten, bacteriën, virussen of schimmels
  • schadelijke stoffen zoals,  kleur- en verfstoffen, insecticiden,
  • medicijnresten en amalgaam (gebitsvullingen)
  • straling van elektrische apparaten
  • hevige emoties

Nadat de oorzaak van de klachten bekend is geworden, wordt er gewerkt aan het opheffen van de verstoringen. Om het natuurlijk mechanisme van de het lichaam weer te activeren, worden homeopathische druppelsvitaminen, mineralen, voedingssupplementen en andere natuurlijke stoffen ingezet. Hiervoor wordt een middel op maat gemaakt, speciaal voor de ontgifting van uw lichaam. Hoe schoner het lichaam is, hoe beter uw Eigen lichaam zich zelf kan herstellen. De klachten kunnen in eerste instantie tijdelijk verergeren, dit is de natuurlijke reactie van het lichaam.

Alle middelen die wij gebruiken zijn om het fysiologische zelfregulerende vermogen aan te zetten en te helpen balanceren.

Balansportaal Hulp bij Burn outEen overzicht van alle mogelijke behandelingen & therapieën en beschikbare hulp vind je hier.