Home > Vind hulp > Quantum Human – Met veerkracht en in balans

Quantum Human - Met veerkracht en in balans

Blauwdruk en transformatiecoaching

Loop jij vast? Weet jij niet welke richting je op moet? Ervaar je chaos in je leven? Ben je overspannen of burn-out door energieverlies? Voel je je onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen? Op zoek naar jezelf? Heb je moeite met keuzes maken? Wil jij weten waarom je het lastig vindt om met stress en emotie om te gaan?

Wil je meer leven met veerkracht en in balans?

Ik begeleid je door je in contact te brengen met je authentieke, oorspronkelijk zelf. Daar waar jouw kernkracht zit.

Dit doe ik aan de hand van het lezen van jouw Human Design Blauwdruk. Die analyseer en duidt ik dusdanig dat je kunt voelen: “hé dit ben ik, dit herken ik van mezelf”. Datgene wat ik beschrijf is je ware zelf en die voel je in jezelf resoneren zodat je leert thuis te komen. Verder werk ik met je familiesysteem middels systeem- en familieopstellingen om bewust te worden van verstorende familie-dynamieken.

Doordat ik je met je oorspronkelijke kern in verbinding breng kunnen onzekerheden, conditioneringen, patronen los gekoppeld worden. Het wordt helder wat van jou is en wat aangeleerd, geconditioneerd of van je familie is.

Mijn zoektocht om tot de kern te komen

Ik heb 10 jaar ervaring met het experiment van Human Design en heb honderden designs geanalyseerd en mensen gecoacht met hun blauwdruk. Voordat ik een praktijk startte werkte ik als bedrijfsmaatschappelijk werker bij ArboUnie en was altijd zoekend om tot de kern te komen. Mijn zoektocht naar een instrument om mensen te helpen hun ware potentie te leven, los te komen uit de struggle van overleven en conditioneringen, heb ik gevonden in het verbinden en het toepassen van hun Human Design Blauwdruk.

Ontdek de magie van je blauwdruk en ontwar je blokkades

Dus wil je meer in contact zijn met jezelf? Wil je loskomen uit patronen en gedrag die jou niet ondersteunen?  Inzicht in onbewuste drijfveren die jou saboteren? Weten hoe jouw geboorte blauwdruk in elkaar zit die jou de weg kan wijzen om meer uit de verf te komen?

Dan ben je bij Quantum Human voor blauwdruk-coaching aan het juiste adres en heel erg welkom!

Het geeft je inzicht en bevestigt wie je bent. Waarvan je vaak ergens al wist dat het zo was, maar vanuit je blauwdruk extra bekrachtigt, meer waarde en betekenis krijgt. Maar soms komen ook onbewuste patronen aan het licht zodat je bewust wordt hoe je functioneert, waarom je dingen doet. Verder kom je te weten waar je competenties, kwaliteiten en talenten liggen. Welke thema’s jij hier als mens aan het leren bent. waarbij je handvaten krijgt hoe je in die thema’s kunt groeien en ontwikkelen.

Confrontaties met je schaduwkanten, daar waar je beschermingsmechanismen hebt opgebouwd, raken we aan op een zorgvuldige, oordeelloze manier. Dat maakt het traject intiem, kwetsbaar en diepgaand.

Wil jij thuiskomen in jezelf?

Na een sessie of een kort traject zeggen mensen vaak meer in hun kracht te staan, belangrijke beslissingen durven te nemen, meer weten over zichzelf, voelen zich gezien en bekrachtigd, weten hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, weten wat zichzelf lief hebben is, zijn zichzelf meer gaan waarderen, hebben de moed zichtbaar te worden, hebben inzicht gekregen in energiezuigers, nemen meer verantwoordelijkheid voor hun leven, accepteren het zwaarder emotioneel zijn als onderdeel van zichzelf en weten dit te verlichten, hebben meer geloof en vertrouwen in zichzelf en voelen zich meer ondersteunt door de kosmos.

Iedereen gaat door transformaties. Support langs de weg kan dat verlichten

Wat is jouw hulpvraag? Hoe kan ik je verlichten? Ik ondersteun mensen graag bij het doorbewegen van transformatie-processen zoals:  Werken in loondienst naar zelfstandig worden. Of vanuit langdurig ziekteverzuim, burn-out reïntegreren naar werken waarbij je de energie vast blijft houden. Wanneer je een relatie loslaat of juist relatie groei en ontwikkeling. Maar ook keuzes maken ten aanzien van werk en onderwijs. Verder help ik ouders hun kinderen te begrijpen en bij te staan in hun ontwikkeling. En in het bijzonder begeleid ik erg graag jonge mensen in de puberteit en adolescentie om zichzelf te leren begrijpen en te groeien naar zelfstandigheid.

 

Welke trajecten zijn mogelijk

Quantum Human Design Compact: 1 sessie van 2 uur met vooraf intake vragenlijst

Quantum Human Design Deep Dive: 3 sessies van 1,5 – 2 uur met intake en presentatie naslagwerk

Transformatietraject: 3 – 5 sessies van 1,5 uur

Groepstrajecten: ‘Leef je design’ 6 bijeenkomsten  of dag event ‘ Creator zijn in eigen leven’ of Familieopstellingen.

Verder geef ik ook lezingen over de transitie en leven met veerkracht en in balans.

 

Praktijkinformatie

Quantum Human – Met veerkracht en in balans

Maria Delilah Verhoeven

Broekerstraat 22
5595CW Leende
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Quantum Human – Met veerkracht en in balans
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.