Home > Vind hulp > QHHT Nederland

Ervaren QHHT, Quantum Hypnose en Introspective Hypnosis sessies

Kijk naar de verhalen, de vorige levens en praat met je onderbewuste

Tijdens een Quantum Hypnose sessie krijg je een net even wat dieper inzicht in jouw leven. Door middel van een hypnotische reis ga je kijken naar patronen, blokkades en levenslessen. Mensen die bij mij een sessie doen zien met hun eigen ”ogen” welke patronen zich aan het herhalen zijn.

We hebben het soms niet door maar velen van ons zijn al vele jaren patronen aan het herhalen en maken elke keer dezelfde keuzen, verpakt in een ander jasje. Hierdoor krijgt men elke keer weer dezelfde uitkomst zonder het soms door te hebben. Wil je echt dingen gaan veranderen zal je kunnen kijken naar deze patronen en waarom ze dus zich blijven herhalen. Maar ook, hoe kan je dit gaan doorbreken. De mind laat ons in rondjes lopen, tijd om daar uit te breken en echt de touwtjes in handen te nemen.

In het eerste gedeelte van de hypnose sessie gaan we kijken naar de verhalen, vorige levens, metaforen etc. Dit zijn aanwijzingen voor je huidige situatie. Op deze manier zal je zien dat de boodschap intens en duidelijk wordt overgebracht. Alles wordt met audio opgenomen om nog terug te luisteren. Dit is nodig omdat deze fase van de hypnose soms als een droom wordt ervaren.

In het tweede gedeelte gaan we spreken met jouw hogere zelf of onderbewuste. Je mag 10 vragen mee nemen die we daar beantwoord zullen krijgen. Je kan een grondig en zeer informatief gesprek verwachten.

Uiteraard gaan we voor jouw hypnose nog uitgebreid praten om jouw leven door te nemen zodat ik jou in de werkelijke sessie zo goed mogelijk kan begeleiden. Je mag vertrouwen op de ervaring van meer dan 700 sessies in de loop van de jaren.

Je hoeft niet in het bijzonder te kunnen ”overgeven” of te kunnen ”loslaten” om dit te kunnen doen. Iedereen heeft zijn eigen manier van hypnose ervaren. je zult zien dat jij dit ook kan!

Tot snel,

Warme groeten
Sandra Akkermans

Note: QHHT sessies mogen nooit online gegeven worden. (Policy van Dolores Cannon, de founder) Ik geef deze dus ook niet online. Wanneer je een online sessie kiest wordt er een gemixte techniek gebruikt. Op mijn site daar meer over… www.qhht-nederland.nl

Multidimensionale readings

Je kan bij mij ook terecht voor een reading. Ik noem het multidimensionale readings omdat ik in meerdere dimensies kan kijken. Wat inhoudt dat er een completer plaatje naar voren komt. De vragen wie ben ik, wat heb ik te leren en wat kom ik hier op aarde doen zijn hierbij veel voorkomend.

In veel gevallen kan ik zien wat er in je jeugd is gebeurd, wat er voor patronen zijn en hoe dat zich nu uit. Waarom bepaalde dingen gebeuren en hoe je deze kan oplossen. Ik kijk naar jouw complete plaatje. Dit leven, vorige levens en in hogere frequenties.

Je kan uiteraard ook vragen meenemen de reading in. In 99% van de gevallen zullen deze beantwoord worden. Ik neem het voor je op. En dat is maar goed ook, er word zo veel info gegeven, dat kan je niet in een keer onthouden!

Heb je vragen kan je altijd mailen: info@qhht-nederland.nl

Warme groeten Sandra

Praktijkinformatie

QHHT Nederland

Sandra Akkermans

Kampenringweg 45c
Gouda
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met QHHT Nederland
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.