Home > Vind hulp > Pyta van de Weg Coaching

Pyta van de Weg Coaching

Professionele begeleiding als je vastloopt of je verder wil ontwikkelen

Of het nu gaat om stress of een hoge gevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling of het verbeteren van je communicatie, groei en verdieping in jezelf en in je leven is soms lastig alleen te bereiken. Dan is het fijn én goed daar professionele ondersteuning bij te vragen.

Met wat voor vragen komen mensen bij jou?

Pyta: “Heel verschillend. Dat kan zijn omdat iemand iets heftigs meemaakt in het leven, omdat iemand meer in zijn eigen kracht wil gaan staan of omdat iemand een bepaald ontwikkeldoel heeft.

Ook krijg ik veel mensen met stress- en spanningsklachten. Die kunnen zich op verschillende terreinen laten zien, zoals:

  • lichamelijk  (bv. hoge bloeddruk, hoofdpijn, maag/darm klachten, hartkloppingen)
  • psychisch  (bv. slapeloosheid, somberheid, rusteloosheid, kort lontje of sneller emotioneel worden)
  • gedragsmatig (bv. veel piekeren, meer of minder gaan eten, gebruik van alcohol/drugs, cynisme)

Ik ben gespecialiseerd in HeartMath, coaching op hartcoherentie. HeartMath is simpel, oplossingsgericht en bewezen effectief (binnen 2 a 3 maanden, meetbaar via biofeedback) en is geschikt voor mensen met stress gerelateerde klachten én voor mensen die hun prestaties en algeheel welbevinden willen vergroten.

Sinds de komst van corona krijg ik extra veel mensen met spanningsklachten in mijn praktijk want: hoe ga je om met de angst, onzekerheid en invloed op het dagelijks leven van het virus en de preventiemaatregelen? Hoe ga ik om met thuiswerken en het vinden van de balans tussen werk en privé?

Naast particulieren met stress- of ontwikkelvragen komen ook werkgevers bij mij met vragen over (leiderschaps-) ontwikkeling, verzuimpreventie en re-integratie”.

Pyta werkt met wat er is, wat er echt toe doet. Niet met schone schijn of tijdelijke stapjes, maar met verdieping, met essentie, zodat mensen een duurzame stap kunnen zetten in leven of werk.

Hoe lang ben jij al coach?

Pyta: “Twintig jaar geleden ben ik begonnen met een 3-jarige coachopleiding. Enerzijds vanuit mijn nieuwsgierigheid naar en liefde voor mensen. Anderzijds vanuit mijn eigen worstelingen, re-integrerend na een ongeluk in het ziekenhuis. In de jaren daarna heb ik veel specialisaties gedaan, zoals HeartMath en Familie- en Organisatieopstellingen. Vanaf 2005 werk ik als coach”.

Pyta is niet alleen een zeer ervaren coach met veel diepgang. Dankzij haar jarenlange ervaring als HR-manager en haar Bestuurskundige achtergrond is zij ook een goede coach en sparringpartner voor managers en organisaties.

Corona-proof coachen

Face-to-face coaching kan nog steeds. Online begeleiding ook. Pyta is gecertificeerd e-coach dus opgeleid om mensen te begeleiden via (beeld)bellen of via mail. Meer weten? Kijk eens op www.pytavandeweg.nl. Daar vind je ook de contactgegevens.

Praktijkinformatie

Pyta van de Weg Coaching

Pyta van de Weg

Loostraat 43
Loo (gemeente Duiven) en Velp
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Pyta van de Weg Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.