Home > Vind hulp > PvB Coaching

"Je werkelijke ontdekkingsreis bestaat niet uit het bekijken van nieuwe landschappen, maar uit het zien met nieuwe ogen"

Patrick van den Broek

"Elk excuus om iets niet te doen, is niets meer dan een beperkende overtuiging"

Waar loop je tegen aan? Wat wil je veranderen? Coaching helpt je in je leven.

Weet je niet zo goed wat je wilt? Wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn talenten en drive om dingen te doen? Wat zijn mijn waardes en overtuigingen? Wat vind ik het leukst om te doen? Ga je over je grenzen en lukt het niet om beter voor jezelf te zorgen? Vraag je je af waarom je steeds tegen dezelfde situaties aanloopt? Voel je je moe of futloos?

Word je zomaar Boos of Verdrietig of Angstig of voel je je heel Schuldig over beslissingen die je hebt genomen in je verleden?

Of het nou klopt of niet, het gebeurt.

Zie je een patroon maar krijg je het niet voor elkaar om het anders te doen?

Ik kan je helpen.

Je wilt wel iets veranderen maar je weet niet Wat en Hoe.

Wil je weten Wat en hoe?

Ik als Coach, die los staat van jouw dagelijks leven en situaties en wel weet dat je het zwaar hebt, zal de juiste vragen stellen, je kritisch naar jezelf laten kijken en helpen mogelijkheden te onderzoeken die je vooruit helpen.

Ik kan je dingen helderder laten inzien.

Wil jij: SterkerVrijer én Gelukkig worden? Wil je leren hoe je meer rust en harmonie kunt ervaren? Wil jij je zelfvertrouwen een positieve boost geven?

Ja?

Dan ben je bij PVB Coaching aan het goede adres. Je bent van harte welkom om zelf te komen ontdekken wat coaching allemaal voor je kan betekenen.

Jouw Blauwdruk.                           

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? ACT® is een slimme, innovatieve methodiek van Human Being Management die op heldere, gedetailleerde wijze een blauwdruk geeft en antwoord geeft op vele vragen, zoals:

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet? Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie? Op welke manier neem ik beslissingen? Hoe reageer ik onder druk? Hoe komt het dat ik zo reageer? Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk? Ben ik een natuurlijke leider?

De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. ACT® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.

 

Praktijkinformatie

PvB Coaching

Patrick van den Broek

Cor Spaanslaan 43
2493CK 's-Gravenhage
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie