Home > Vind hulp > PUUR Ontwikkelen

Soms moet je eerst verdwalen om jezelf te vinden

Systemisch coach en therapeut

Van Levenskracht naar Levenszacht • Thuiskomen bij jeZelf • Zelfvertrouwen • Perfectionisme • Grenzen • Burn-out preventie en herstel • Voor meer rust, energie, plezier

Is het druk in je hoofd, heb je het gevoel altijd aan te staan en ervaar je veel onrust? Heb je een hoge lat en voel je je onzeker? Zorg je goed voor anderen, maar vergeet je jezelf? Vind je het lastig om te ontspannen en tot rust te komen?

Heb je het idee dat je vastloopt, jezelf bent kwijtgeraakt, geeft je lijf al langer signalen dat je zo niet door kunt gaan én voel je diep van binnen dat je het echt anders wilt? Dan loop ik graag een stukje met je mee.

Systemische coaching

Als systemisch coach en therapeut begeleid ik je bij het ontrafelen en doorbrekende van belemmerende patronen en het herstellen van de verbinding met jezelf. Je leert voelen en (h)erkennen wat jij nodig hebt zodat je beter voor jezelf kunt zorgen en meer innerlijke rust, energie, plezier en zelfvertrouwen ervaart.

Tijdens het coachingstraject onderzoeken we hoe jouw geschiedenis doorwerkt in je dagelijkse leven. Door je hier meer bewust van te worden ontstaat er meer verbinding met jezelf en anderen. En is het mogelijk om ander gedrag te laten zien. Naast bewustwording is er veel ruimte om te oefenen met nieuw gedrag.

Begeleiding

Mijn begeleiding is persoonlijk en gaat uit van gelijkwaardigheid; van mens tot mens. Ik leg mijn pad naast dat van jou, deel mijn eigen proces en nodig je uit te onderzoeken hoe het voor jou is. Want waarom zou jij jezelf laten zien als ik dat niet doe? We lopen samen, naast elkaar, als reiziger en gids.

Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, weet snel tot de kern te komen en werk vanuit een open houding, waarin vertrouwen en verbinding essentieel zijn. Confrontatie waar nodig, maar ook humor en reflectie vormen een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding.

Over mij

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht werkte ik 16 jaar in verschillende HR-functies binnen zowel de profit als non-profit sector en heb ik veel ervaring opgedaan met de begeleiding van professionals. Mijn oprechte interesse in het gedrag en de drijfveren van mensen heeft ervoor gezorgd dat ik in 2013 een coachopleiding heb gevolgd aan de School voor Coaching. Sinds 2014 ben ik zelfstandig coach. Omdat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks opleidingen en cursussen. Daarnaast neem ik deel aan intervisiebijeenkomsten en supervisie. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven begrijp ik wat er speelt binnen organisaties en ben ik in staat ontwikkelvraagstukken te plaatsen binnen deze context.

Persoonlijk: ik woon in Amsterdam samen met Rogier en onze zoon Siep. Ik geniet van buiten zijn, in de natuur, wandelen en de zee is voor mij een speciale plek. Eén van mijn grootste passies is reizen, met de rugzak, zonder plan, of met de camper, ontdekken. Daarnaast hou ik van yoga, skaten, leuke dingen doen en lekker eten met vrienden en ‘diepgaande’ gesprekken voeren.

 

Praktijkinformatie

PUUR Ontwikkelen

Inge Bongers

Blauwpijpstraat 27
1019 KX Amsterdam
  • In de praktijk
Neem direct contact op met PUUR Ontwikkelen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.