Home > Vind hulp > Puur Anne ~ Empower JOU ~

Empower JOU

Persoonlijke ontwikkeling, Coaching en Healing

Hi, ik ben Anne en ik help jou graag om jezelf te empoweren: om in jouw kracht te gaan staan en jouw eigen keuzes te gaan maken: vanuit je Hart, je gevoel, je intuïtie en je onderbuik: kortom, vanuit jouw vrouwelijke energie! Om vervolgens je mannelijke energie in te zetten om het daadwerkelijk te gaan doén en volhouden.

Vaak slaan we ‘goed voelen en naar binnen kijken’ over en gaan we gauw aan de slag, blijven we doorbikkelen en stoppen we pas als we er letterlijk bij neer vallen. Ik leer jou graag hoe dit anders kan. Hoe jij, door jouw vrouwelijke energie als vertrekpunt te nemen, precies weet waar je je op mag focussen en zo vanuit flow en innerlijke rust kunt léven.

❤ Persoonlijke ontwikkeling: Jezelf, en alles wat daar bij hoort, door en door leren kennen. Je talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens serieus nemen en volop aandacht geven.

❤ Coaching ~ Hier hulp, tools en aanmoediging bij vragen van iemand die liefdevol en zonder oordeel jouw talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens in het licht zet.

❤ Healing ~ Je bewust worden van (oude) pijn en overtuigingen die je tegenhouden om volop en vrijuit joúw leven te leven, vanuit jouw eigen dromen, wensen, talenten en verlangens. En deze pijn en overtuigingen leren helen, zelf of met behulp van iemand die jou hierin liefdevol en oordeelloos kan ondersteunen en empoweren.

Aanbod
1 op 1 werk ik het liefst met ‘Empower JOU’- trajecten van een aantal maanden, waarin ik je volop kan empoweren met al mijn tools, healing, het ontdekken van jouw GOUD (je natuurlijke talenten), het in balans brengen van jouw mannelijke en vrouwelijke energie en het creëren van een ideaal toekomstbeeld waarop jij je vanuit een prachtig zelfvertrouwen kunt focussen.

Wil je graag zelf, op je eigen tempo, aan de slag? Dan heb ik verschillende online programma’s ontwikkeld waar je direct mee aan de slag kunt:

~ Meer zelfliefde voor MIJ

~ Ruim je Hoofd op en maak ruimte voor je Hart

~ Zelf leren Helen

Je vindt ze op mijn website.
Waar je ook direct het gratis e-boek over Me-time-management kunt aanvragen:

 

Praktijkinformatie

Puur Anne ~ Empower JOU ~

Anne Abrams-Merkus

Langenboomseweg 28
5451JK Mill
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Puur Anne ~ Empower JOU ~
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.