Home > Vind hulp > Puur Anne ~ Empower JOU ~

Empower JOU

Persoonlijke ontwikkeling, Coaching en Healing

Ik help ‘hoofd’opgeleide vrouwen door middel van persoonlijke ontwikkeling, coaching en healing om dichter bij hun gevoel te komen en (weer) keuzes te maken vanuit hun Hart.

Persoonlijke ontwikkeling: Jezelf, en alles wat daar bij hoort, door en door leren kennen. Je talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens serieus nemen en volop aandacht geven.

Coaching ~ Hier hulp, tools en aanmoediging bij vragen van iemand die liefdevol en zonder oordeel jouw talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens in het licht zet.

Healing ~ Je bewust worden van (oude) pijn en overtuigingen die je tegenhouden om volop en vrijuit joúw leven te leven, vanuit jouw eigen dromen, wensen, talenten en verlangens. En deze pijn en overtuigingen leren helen, zelf of met behulp van iemand die jou hierin liefdevol en oordeelloos kan ondersteunen en empoweren.

~ Empower JOU (M/V): zet jezelf in je kracht ~

Empower JOU gaat over jezelf – en alles wat bij jou hoort – leren omarmen en bekrachtigen. Over alle antwoorden en oplossingen in jezelf zoeken en vinden, zodat jij je eigen verantwoordelijkheid over jouw leven, jouw carrière en jouw dagelijks geluk zo groot mogelijk maakt.

Empower JOU staat voor doen wat werkt voor JOU, over kiezen wat echt bij JOU past, en over jezelf door en door leren kennen. Nieuwsgierig zijn naar je dromen en je verlangens, naar je angsten en je overtuigingen, naar je ware wensen en lasten.

Door jezelf en jouw potentieel op 1 te zetten en van daaruit van ware betekenis te zijn voor anderen.

Met Empower JOU wil ik mensen laten zien en laten ervaren dat en hoe wij onszelf met saboterende overtuigingen en gedachten weg houden van ons ware potentieel. En hoe je dit kunt veranderen. Mijn werkwijze is gebaseerd op het stap voor stap groeien naar een evenwichtige en harmonieuze samenwerking tussen jouw Hoofd en Hart, tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Want precies daar komen jouw natuurlijke talenten het beste tot hun recht.

Empower JOU – coaching is gebaseerd op een samenwerking en harmonieuze balans tussen:

~ Hoofd en Hart

~ Mannelijke en vrouwelijke energie

~ Wetenschappelijke en alternatieve visies

Over Empower Jou

Hi, ik ben Anne. Eigenaar en ontwikkelaar van ‘Empower JOU’.

Ik ben opgeleid en jarenlang werkzaam geweest als gedragswetenschapper.

Een functie waarbij ‘Hoofd, wetenschap en mannelijke energie’ sterk de overhand hadden. Toen ik de Positieve Psychologie ontdekte en deze voor mezelf ging toepassen kwam daar steeds meer verandering in: de Positieve Psychologie heeft namelijk een heel mooi basisuitgangspunt waarbij je uitgaat van ‘De Kracht in plaats van de kLacht’. Hoe ben jij op je best? Wanneer voel jij je van binnen en buiten goed? Hoe vergroot jij je veerkracht (zodat je je klachten beter aankunt) Waarmee ben jij van betekenis voor de wereld om je heen en hoe kun je jouw talenten volop benutten?

Door me op deze vragen te focussen ontstond er ruimte voor het luisteren naar mijn Hart, en daarmee voor het ontdekken van allerlei alternatieve methoden en de kracht (en noodzaak) van de vrouwelijke energie.

Ik ging een Reiki-opleiding doen en werd Reiki-Master, ik ontdekte de onmisbare kracht en waarde van Holding Space en maakte kennis met vele vormen van energiewerk. De combinatie van deze beiden ‘kanten’ (wetenschap en alternatief) is wat mij betreft GOUD waard, werkt door op alle levensgebieden en ligt aan de basis van mijn holistische werkwijze: ‘Empower JOU’!

Ik werk zowel met particulieren als voor instellingen en bedrijven, alle informatie vind je op mijn website: www.empowerjou.nl

~ Empower JOU & de Zorg en Hulpverlening ~

Waarom sluit Empower JOU zo goed aan bij de uitdagingen waar mensen in de zorg, het onderwijs en in de hulpverlening mee te maken krijgen?

Medewerkers in deze sectoren werken graag met mensen: ze helpen graag anderen, willen graag (ont)zorgen en worden blij van een cliënt, collega, een bewoner of een leerling waar het goed mee gaat.

De grote valkuil is echter dat we vergeten om allereerst heel goed voor onszelf te zorgen, we vinden het massaal moeilijk om zelf op tijd hulp te vragen en we stellen het welzijn en de wensen van een ander vaak boven die van onszelf.

Vertaald vanuit de Empower JOU-visie: we zetten onze vrouwelijke (intuïtieve, zorgende en verbindende) talenten en energie vooral in voor anderen en niet voor onszelf. Daarbij wordt de mannelijke energie in ons, die ons aanspoort om te presteren en meetbaar resultaat te boeken, in de maatschappij nog altijd overgewaardeerd. Waardoor we te hard en te lang doorbikkelen zonder goed naar onszelf te luisteren. Met stress en burn-out klachten tot gevolg.

Wat we mogen leren is om beter naar ons zelf te luisteren, we mogen allereerst goed zorgen voor onze eigen energie, ons eigen welzijn en ons eigen dagelijks geluk. Want van daaruit staan we stevig en veerkrachtig in het leven en in ons werk en zijn we van nog grotere (en duurzamere) betekenis voor anderen.

In mijn brochure laat ik je graag zien hoe het Empower JOU aanbod eruit ziet en op welke manieren jij en jouw organisatie of instelling met mij kunnen samenwerken. De volgorde van het aanbod loopt op van laagdrempelig en preventief, naar intensief en transformerend. 

Van workshops en een online programma voor persoonlijke ontwikkeling, tot je veerkracht enorm vergroten met het (terugval)preventietraject en het maken van Gouden Toekomstplannen.

Vraag mijn brochure met al mijn aanbod en prijzen aan via: info@puur-anne.nl

Of ga hier direct naar het aanbod voor werkgevers, gemeenten, instellingen en bedrijven:

Met vriendelijke groet,  Anne Abrams-Merkus

empower-jou-persoonlijke-ontwikkeling-coaching-workshops-healing brochure-empower-jou

 

 

 

Praktijkinformatie

Puur Anne ~ Empower JOU ~

Anne Abrams-Merkus

Langenboomseweg 28
5451JK Mill
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Puur Anne ~ Empower JOU ~
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.