Home > Vind hulp > Psycholoog van Nu

Welkom bij Psycholoog van Nu

Emma en ik staan je graag bij in je zoektocht naar balans, ontspanning en veerkracht.

Hoi, welkom op onze pagina!
In dit stukje willen we ons graag voorstellen zodat je een idee krijgt wat je kunt verwachten als je besluit om door ons begeleid te worden.
Hiernaast is het ook belangrijk om te weten dat sessies via de aanvullende verzekering gedeeltelijk vergoed kunnen worden. Dit is afhankelijk van je polis. Via deze link kun je zien hoe deze vergoedingen eruit zien.
In 2010 heb ik mijn eigen praktijk Psycholoog van Nu in het centrum van Eindhoven (Strijp-S) opgestart. De eerste jaren werkte ik daar alleen maar sinds kort kun je ook een afspraak maken met mijn fijne collega Emma.
Zij is net als ik psycholoog en we werken samen om de beste zorg te bieden aan onze cliënten.
         
We werken vanuit passie en de overtuiging dat je als mens kunt leren en herstellen. Hiernaast vinden we het belangrijk om een veilige en inspirerende sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en de therapie/begeleiding/coaching een optimale kans van slagen heeft.
Een persoonlijke aanpak waarin je geen nummer bent. We werken zowel op locatie als online. Jij kiest wat je het fijnste vindt.

Om snel resultaten te bereiken, werken we met een directe no nonsense aanpak met praktische oefeningen en opdrachten. We nodigen je graag uit om stappen te zetten, zodat je bij je eigen kracht komt en snel resultaten ziet!

Concreet betekent dit dat we na de intake, 3 vervolgafspraken plannen en daarna evalueren of je verbetering merkt of misschien al je doel hebt behaald.
Indien dit nog niet zo is, plannen we per keer verder en vervolgen we het proces totdat je bent waar je zijn wilt.

Trajecten bij ons zijn doorgaans kort, tussen de 5 en de 8 sessies. Uitzonderlingen daargelaten.

Wil je weten of je bij ons aan het juiste adres bent of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op.
We vertellen je graag over wat je bij ons kunt verwachten zodat je met een goed gevoel een eerste afspraak met ons kunt maken.
Tot ziens!
Ineke en Emma
Praktijkinformatie

Psycholoog van Nu

Ineke van Gent

Torenallee 45
5617BA Eindhoven
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Psycholoog van Nu
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.