Home > Vind hulp > Carla Schellings Psycholoog/coach

Gezonde professionele zelfzorg

Psychologische coaching bij werkstress en burnout

 

Als ervaren arbeids- en organisatiepsycholoog bied ik professionele ondersteuning bij werkstress of burn-outklachten. Behalve gezond om leren gaan met werkdruk of stress helpt ik mijn cliënten bij: het verwerken van heftige ervaringen, de wisselwerking tussen privéleven en het werk, hun persoonlijke ontwikkeling als professional of vragen over de loopbaan. Meer informatie over mogelijke trajecten: www.carlaschellings.nl 

Ik start altijd met een intakegesprek waarin uitgebreid aan de orde komt wat er speelt, welke ondersteuning je wenst en of ik de juiste coach voor jou ben. Je ontvangt een concreet voorstel voor jezelf of jouw werkgever (vaak de opdrachtgever van mijn trajecten). Het traject bestaat meestal uit 5 tot 10 sessies van 1,5 uur per keer.

Een belangrijk thema in mijn coaching is (professionele) zelfzorg: op welke manier zorg je goed voor jezelf in je werk én in jouw privéleven? Hierover schreef ik het boek Take Care! Zelfzorg voor professioneel begeleiders. Meer informatie op https://www.carlaschellings.nl/boeken-en-lezingen/). Als coach richt ik me dan ook vooral op mensen die met mensen werken, bijvoorbeeld in gezondheidszorg, hulpverlening of onderwijs. Maar ook anderen die zich aangesproken voelen zijn welkom.

Naast kennis en kunde heb ik persoonlijke aandacht, werk met een groot palet aan technieken en zoek met plezier en humor met je mee naar de juiste weg voor jouw herstel.

Feedback van mijn cliënten:

“Mijn coachingstraject bij Carla heeft mij zoveel inzicht gegeven. Ik heb een betere balans tussen werk en prive, er is veel meer rust en ik maak bewustere keuzes.”

“In Carla vond ik als zelfstandige professional in de GGZ een supervisor en sparringspartner. Haar absolute kwaliteit om als mens met me in contact te zijn, maakte dat ik me gezien, gehoord, ondersteund en begeleid heb gevoeld.”

Praktijkinformatie

Carla Schellings Psycholoog/coach

Carla Schellings

Galderseweg 3
4855 AD Breda (Galder)
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie