Home > Vind hulp > Psychologenpraktijk Sancta Maria

Buitenpsychologie, wandeltherapie - en coaching voor volwassenen

Psychologenpraktijk Sancta Maria Noordwijk aan Zee

Buitenpsychologie, wandeltherapie - en coaching voor volwassenen

Buitenpsychologie, wandeltherapie – en coaching voor volwassenen.

De praktijkeigenaresse en psycholoog Esther Neidt heeft een brede ervaring in het behandelen van zwangeren, moeders en / of vrouwen (met focus op het gehele spectrum van voor, tijdens, en na een (eventuele) zwangerschap – – ongewenste kinderloosheid of fertiliteitstrajecten).

Er zijn veel redenen om voor wandeltherapie te kiezen. (Echter, de gesprekken kunnen ook online gevoerd worden zoals bijvoorbeeld EMDR – – een traumabehandeling). Onderzoeksresultaten laten zien dat mensen door contact met de natuur minder fysieke en emotionele klachten hebben, ze hebben minder last van depressies en angsten. De natuur werkt ook helend bij de verwerking van vervelende gebeurtenissen zoals bij rouw, trauma en verlies. Mensen die meer tijd doorbrengen in de natuur herstellen sneller van stress en concentratieproblemen. Ook voelen mensen zich minder eenzaam en zijn ze minder vaak ziek.

Tijdens de wandeltherapie maak ik naast de gebruikelijke therapie-technieken (CGT, oplossingsgerichte technieken en mindfulness oefeningen) gebruik van de natuur zelf en ga graag wandelen met mijn cliƫnten in het bos, de duinen of op het strand.

Praktijkinformatie

Psychologenpraktijk Sancta Maria

Esther Neidt

Pauluslaan 162
2204 CB Noordwijk aan Zee
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met Psychologenpraktijk Sancta Maria
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.