Home > Vind hulp > Prikkelproof

Prikkelproof

Breda – Prikkelproof

“Mijn hoofd zit vol. Wat een chaos. Ik wil mijn to-do lijstje graag af hebben vandaag. Ik heb mijn afspraak voor vanavond al afgezegd en ik merk dat dat meer ruimte geeft. Ondertussen baal ik er van, want deze afspraak met vrienden staan al maandenlang gepland. Maar het werk moet af. Iedereen om me heen werkt hard en vaak ook nog in combinatie met een druk gezin. Ik ga door. Maar ik herken mezelf soms niet meer. Ik wil me meer ontspannen voelen en niet zo stressen. En tegelijkertijd wil ik alles goed doen.”

Als vrouwelijke professional weet je dat stress bij jouw drukke leven hoort. Stress zet je in beweging en houdt je scherp. Als er lange tijd te veel stress is, dan werkt het verlammend, ontwijkend en maakt het je moe. Je gaat minder goed functioneren en het lukt je niet meer om te doen wat je graag wilt doen. Het accepteren van de situatie is vaak het moeilijkste. En nog confronterender: jezelf accepteren op dat moment. Je vergelijkt je met anderen die wel doorgaan en weten wat ze willen. De afgelopen tijd heb je te weinig rust en tijd gehad voor jezelf.

En dan maak je de juiste beslissing om begeleiding te krijgen van gecertificeerd stress & burn out coach Gwen Peters (1978) Je kunt kiezen voor wandelcoaching in de natuur (bij jou in de buurt) of een Skype gesprek (mocht je je daar nu prettiger bij voelen ivm het Corona virus)

Professionele begeleiding in omgaan met stress

Na het invullen van de CSR vragenlijst (psycho-biologische benadering om jouw stress en mate van herstel in kaart te brengen) ga je in gesprek met coach Gwen Peters (NOBCO gecertificeerd). Gedurende ons gesprek van 75 minuten op een inspirerende locatie gaan we aan de slag met jouw stress triggers en gedragspatronen. Even je hart luchten zonder dat er geoordeeld wordt. Je leert op een andere manier naar jezelf kijken en kunt beter om gaan met stress en de hectiek van de dag.

Ik maak graag een afspraak met jou!

Praktijkinformatie

Prikkelproof

Gwen Peters

Evertsenweg 6
4819 AN Breda
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online