Home > Vind hulp > Praktijk voor Therapie, Coaching en Training van Sander Post van der Linde

De psycholoog die je helpt om de betere versie van jezelf te (be)leven.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Brainspotting, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.

Ga jij de uitdaging aan? De uitdaging om te veranderen wat je dwarszit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik weet dat je het kan en ik wil je daar graag bij helpen. Professioneel, soms eigenwijs en vaak net even anders. Maar altijd op een manier waar jij het meest bij bent gebaat!

Vrijblijvend kennismaken in Den Haag. Bel me om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in mijn praktijk aan de Malakkastraat 44 in Den Haag. Tijdens dit gesprek bekijken we wat ik voor je kan betekenen. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en duurt een half uur. Dit gesprek wordt gebruikt als kennismaking en inventarisering van de hulpvraag.

Vaak voel je zelf heel goed aan of je behoefte hebt aan therapie of simpelweg een goed gesprek. Dan is het belangrijk dat je een klik hebt met je therapeut of coach. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Aan zo’n gesprek – van circa een half uur – zijn geen kosten verbonden. Het geeft je de kans om te bepalen of je een goed gevoel bij mij hebt en samen kunnen we jouw hulpvraag inventariseren.

 

Praktijkinformatie

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training van Sander Post van der Linde

Sander Post van der Linde

Malakkastraat 44
2585 SP Den Haag
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk voor Therapie, Coaching en Training van Sander Post van der Linde
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.