Home > Vind hulp > Praktijk voor Psychosofie

Praktijk voor Psychosofie

Het leven is vaak zwaar en mens zijn moeilijk.

Wanneer je het gevoel hebt dat je het allemaal niet meer aankunt, uitgeput bent of nergens meer de zin van inziet, of je in de war voelt, het allemaal niet meer weet, angstig, verdrietig of depressief bent, dan ben je ongetwijfeld overweldigd of overbelast (geweest) door pijnlijke ervaringen of andere stress.

Ik weet dat het veel moed kan vragen om dan hulp te zoeken en – ondanks misschien veel teleurstellingen – te vertrouwen, ook in jezelf.

In de huidige tijd van grote veranderingen en onzekerheden is het een extra uitdaging en extra belangrijk om voldoende in balans te zijn, bewust en authentiek.

Laat me je helpen dit mogelijk te maken.

Doorzien, doorleven en loslaten van de oorzaak van problemen

Met waarheid als leidraad, steeds de waarheid van dit moment, begeleid ik graag in het doorzien, doorleven en loslaten van de oorzaak van problemen. Een wezenlijke oplossing vindt plaats wanneer we een ander perspectief, andere positie, in leren nemen t.a.v. pijnlijke/ traumatische gedachten, gevoelens en ervaringen. En van hieruit ruimte gaan ervaren om echt te voelen, helderder te zien en de energetische lading te neutraliseren die zich in ons systeem heeft vastgezet.

Praktijk voor Psychosofie | Hulp bij…

Je bent welkom met wat jij als probleem ervaart en waarvoor je je met mijn hulp wilt inzetten om van verlost te worden. Zoals: angst, fobie, depressie, stress, trauma’s, dissociatieve problematiek, obsessies, psychosomatische klachten, relatieproblematiek en zingevingsvragen.
Ik begeleid je graag in het volledige spectrum van wie je bent.

Werkwijze

Mijn behandelingen zijn multidimensionaal; gericht op de verschillende niveaus en aspecten van ervaring alsmede op het ervaren zelf en bestaan uit een op jou en je hulpvraag afgestemde combinatie van reguliere en complementaire therapievormen.

In mijn praktijk bied ik behalve therapeutische sessies en praktisch gerichte begeleiding ook healings en meerdaagse intensives aan. Geschoold in de reguliere, westerse psychologie laat ik mij zowel voor mijn professionele aanbod als voor mijn eigen leven tevens inspireren door de meer spirituele, soms oosterse, wijsheid tradities. Mijn aandacht gaat daarbij vooral uit naar nondualiteit.

Psychosofie betekent overigens ‘wijsheid van de ziel’; onze spirituele essentie.

Praktijkinformatie

Praktijk voor Psychosofie

Inge Wingbermühle

Woldweg 4
9734 AC Groningen
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Praktijk voor Psychosofie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.