Home > Vind hulp > Praktijk voor Psychologie en Bewustzijnsontwikkeling

Charlotte Wortmann Praktijk voor Psychologie en Bewustzijnsontwikkeling

Bevrijd jezelf van negatieve gedachten en emoties

Raak bevrijdt van negatieve gedachten, stress, somberheid en angsten met de innovatieve en succesvolle PRI methode.

Ik help je de oorsprong van je klacht te vinden en hoe je hier los van kan komen. Je krijgt zelf een tool in handen om grip te krijgen op je emoties, zodat je rust, zelfvertrouwen en balans terug kan vinden in jezelf en je leven. Je leert je blokkades te overwinnen, te leven vanuit je hart, zodat je steeds meer ervaart wie je werkelijk bent en wat het leven je de bieden heeft. Dat is een wereld van verschil.

Voel je je alleen, niet geliefd, niet voldoen, niet gewenst, verlaten, gestrest, angstig, snel geïrriteerd, afgewezen, is het nooit goed genoeg, ben je nooit tevreden, heb je veel aandacht of bevestiging nodig, ben je bang dat je tekort schiet of tekort komt, heb je een verslaving of ongezond gedrag?

Er is een uitweg uit deze nare gevoelens. De methode van de Nederlandse psychologe, onderzoekster en visionair Ingeborg Bosch, Past Reality Integration, biedt een concrete aanpak die ik je in 3 fases leer. Hierna kun je het tool zelf blijven gebruiken iedere keer dat je bevangen wordt door negatieve gevoelens of gedachten en ben je niet meer afhankelijk van een therapeut. Ook zul je in de meeste gevallen merken dat je steeds minder last krijgt van je overlevingsmechanismen die je negatieve gevoelens veroorzaken, en steeds meer in het onbelaste nu kunnen leven.

Voor welke klachten?

Burn-out, somberheid, stress, angsten, onzekerheid, spanningsklachten, psychosomatische klachten, relatieproblemen en opvoedingsproblematiek.

Over Charlotte

Ik ben Psycholoog NIP, gecertificeerd PRI therapeut en moeder van 2 kinderen. Geboren in 1965, 20 jaar werkzaam als therapeut, 12 jaar als PRI therapeut. Mijn interesses gaan uit naar enerzijds voeding en leefstijl, de antroposofische gezondheid, spiritualiteit met een down-to-earth insteek en de Germaanse geneeskunde. In 2023 heb ik de basismodule Antroposofische Gezondheid afgerond.

Mijn tarief is 125 euro per sessie van een uur. Een gemiddeld traject duurt tussen de 5 en de 20 sessies, afhankelijk van de hulpvraag.

Mijn praktijk is gevestigd aan de Nijenheim 6008 te Zeist.

www.charlottewortmann.com

0654963053

Praktijkinformatie

Praktijk voor Psychologie en Bewustzijnsontwikkeling

Charlotte Wortmann

Nijenheim 6008 Zeist
Zeist
Neem direct contact op met Praktijk voor Psychologie en Bewustzijnsontwikkeling
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.