Home > Vind hulp > Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie

Van overleven naar leven

Van inzicht, naar acceptatie, naar transformatie

Graag ga ik samen met jou op pad met jouw vraag en jouw verhaal. Dit doe ik vanuit mijn hart.

Tijdens de sessies zul je je meer en meer bewust worden van wie jij bent, wie je eigenlijk wilt zijn en wat er daartoe eventueel in de weg staat. Ik wil jou een plek geven waar alles wat in jou leeft er mag zijn.

Ik ben ervaringsdeskundige m.b.t. de thema’s die je op mijn website http://www.louisavanderzwet.nl aantreft zo ook t.a.v. een burn-out en stressgevoeligheid. Ook ik heb in mijn leven voor situaties gestaan die uitdagend waren. Aan de andere kant heb ik ook mogen ervaren dat je eigenlijk alles zelf in huis hebt om deze situaties het hoofd te bieden. Maar soms kan je daar zelf even niet bij. En het is me dan ook een eer om hierin even met je mee te mogen lopen, om zichtbaar te maken wat nog onzichtbaar is. En waarin jij helderheid gaat krijgen in wat er nodig is om het anders te gaan doen. Het enige wat je nodig hebt in dit traject is nieuwsgierigheid naar jezelf.

Mijn kracht is om op eenvoudige wijze inzichtelijk te maken waarom bepaalde situaties zich blijven herhalen. Wie zich zeker voelt, ‘lekker in zijn vel zit’, grenzen durft aan te geven maar ook zijn/haar mindere eigenschappen kent, functioneert beter, zowel zakelijk als privé.  Stressgevoeligheid, faalangst, perfectionisme etc. zijn ergens door ontstaan. Uiteraard kun je je energie stoppen om situaties als deze proberen te voorkomen of vermijden in je leven. Echter je kunt energie stoppen om bijv. het falende deel in jezelf te leren kennen en dat te geven wat dit deel nodig heeft en/of gemist heeft. Ik leer je graag om dit innerlijke proces in en met jezelf te gaan ontdekken. Deze investering zowel in tijd als geld gaat ook over jezelf iets gunnen en/of jezelf iets anders gunnen.

Achtergrond
Mijn achtergrond is een 7-jarige opleiding Psychosynthese opleiding. Psychosynthese wordt ook wel een psychologie van het hart genoemd. Daarna heb ik nog 7 Sjamanistische jaaropleidingen gevolgd bij Petra Giesbergen.

Ik gebruik verschillende werkmethoden:
–  gewerkt wordt met gevoelens, gedachten en waarnemingen in het lichaam
–  subpersonen/delenwerk (bijv. de falende, de onzekere, de vermoeide, de controleur)
–  werken met symbolen, visualisaties en beelden
–  lichaamsscan
–  intuïtief tekenen
–  stilte – verstilling
–  werken met dromen
–  mindfulness
–  sjamanistische healing
–  optioneel inzet reflectieverslagen (tussen de sessies door)

Wat er ingezet gaat worden in jouw proces hangt af van wat er bij jou werkt, immers ieder mens is uniek. En dit verkennen we samen.

Voor wie:
Ik werk zowel voor werkgevers, werknemers als particulieren.

Werkwijze:
Uitgangspunt is je coach en/of hulpvraag en hierin zijn verschillende mogelijkheden. Ik bied o.a. een pakket aan van 8 sessies van 5 kwartier, aangevuld met tussentijdse reflectievragen, en eventueel de mogelijkheid voor het stellen van vragen per e-mail. De reflectieverslagen en de mogelijkheid tot mailen, zijn beide optioneel. Het is ook mogelijk om zonder een vast pakket in te stappen en losse sessies te boeken.

Wil je meer weten?
Bel me eens of stuur me een e-mail.

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie

Louisa van der Zwet

Groenestein 91
2403 JN Alphen aan den Rijn
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.