Home > Vind hulp > Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie

Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie

www.sylviacoach.nl

Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie

Voorkom een burn-out

Stress op het werk groeit. 1,3 miljoen hebben last van burn-out verschijnselen. Als hooggevoelige heb je meer kans op een burn-out. Je bent gevoeliger voor prikkels van buitenaf. Niet alleen fysieke prikkels als geluid, licht, reuk en smaak komen sterker bij je binnen, je hebt ook eerder last van sociaal-emotionele prikkels. Zo raken emoties van andere mensen je sneller, voel je stemmingen en sferen aan, heb je machtspelletjes door en heb je eerder last van angst en negativiteit in de wereld. Onbewust kost je dit veel energie. Je bent vaak overprikkeld, hebt weinig veerkracht en bent snel moe. Je hebt het gevoel dat je je aanpast en geleefd wordt. Je probeert je staande te houden

Zet die eerste stap

Het kan anders. Blijf niet langer afwachten en hopen op beter. Neem je verantwoordelijk en zet zelf die eerste stap. Ik help je graag. Je leert om beter met jouw stress en overprikkeling om te gaan en krijgt weer grip op je leven. Dit doe ik door jou handvaten aan te reiken om innerlijke rust te vinden en je energiebalans op peil te houden. Ik houd je een spiegel voor en geef jou inzichten. Je wordt je bewust van je kwaliteiten en je valkuilen. Je komt dichter bij jezelf en ontdekt steeds meer wie jij werkelijk bent en wie je wilt zijn in de toekomst. Ik ondersteun je in dit proces. Het resultaat is dat jij vanuit je eigen kracht je leven vormt gaat geven. Stap voor stap. Met meer plezier, geluk en succes!

Mijn werkwijze

Ik voel vaak aan wat er speelt en kom snel tot de kern van je hulpvraag. Mijn werkwijze is intuïtief, liefdevol, praktisch en doelgericht. Aan de hand van diverse technieken en methoden begeleid ik jou om uit je hoofd en in je lijf te gaan. Je ongemak, je weerstand en belemmeringen te voelen en te laten zijn. Hierdoor vind jij zelf je eigen antwoorden. Deze antwoorden vormen de basis om een effectieve verandering in je leven door te voeren.

Kennismaking

Maak een afspraak voor een gratis (online) kennismaking. Wij bespreken je hulpvraag, bekijken of ik iets voor jou kan betekenen én natuurlijk of er een klik is.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.
Voel je welkom!

Hartelijke groet,
Sylvia

Misschien vind je mijn e-book om beter om te leren gaan met hoogsenstiviteit interessant. Ik geef je 5 gouden tips. Vraag gratis het e-book aan.

 

 

Achtergrond

Gecertificeerd:
HSP Coach en aangesloten bij Hoogsensitief.nl 
Energetisch Therapeut
Body Mind Release
ACT
Meditatietrainer
Life coach
Wandelcoach
Intuïtieve ontwikkeling/Healing
Chakratherapie
Massagetherapie

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie

Sylvia Caubergh

Molensingel 47
6229 PM Maastricht Maastricht
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.