Home > Vind hulp > Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Meer informatie

Dit kan ik voor je doen

Geen last meer van stress klachten en stevig in je schoenen staan. Dat is wat je wilt toch? 

Ik kan je daarbij helpen. 

Heb je er al eens aan gedacht om je klacht op alle mogelijke manieren te bekijken. Dus lichamelijk, psychisch en emotioneel?

We gaan naar de kern, waardoor jij minder last ervaart.

Ik kijk met je mee in jouw energieveld, door me op jou af te stemmen. Hierdoor kan ik je meer bewust maken van wat er zich afspeelt, zodat de blokkades opgeruimd kunnen worden.

Ondertussen kan ik door te magnetiseren pijn verlichten en ballast verminderen. Je voelt je dan weer lekker in je vel, waardoor het zelfgenezend vermogen dat iedereen heeft zijn werk kan gaan doen.

Dit klinkt wat zweverig maar het zorgt er gewoon voor dat je lichaam en psyche zich herstellen. Net zoals het lichaam er bij een wondje in de huid ervoor zorgt dat de huid zich weer hersteld.

Ik geloof niet in pleisters plakken, in symptoombestrijding. Je hebt er niks aan wanneer ik alles voor je oplos. Ik ga samen met jou kijken naar een oplossing die blijvend is, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de blokkades waar je last van had verminderen of verdwijnen en jij weer dichter bij jezelf komt. 

Dit is hoe een consult eruit ziet.

Ik werk vanuit mijn intuïtie en gebruik mijn heldere zintuigen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt om tot inzicht te komen, blokkades te laten oplossen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

Je zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd en je energie kan weer vrij gaan stromen waardoor je meer rust in jezelf gaat vinden.

Ik heb een holistische visie dit betekend dat de behandeling niet alleen gericht is op ziekte, maar op de totale mens. Lichaam, emotie en psyche worden als een onlosmakelijke energetische eenheid beschouwd.

Ziekte wordt in de energetische therapie gezien als gebrek aan doorstroming in het gehele energiesysteem. De lichamelijke, emotionele en psychische conditie wordt tegelijkertijd behandeld.

Ik kan storingen in het energiesysteem meestal waarnemen en duiden met behulp van mijn heldere zintuigen. Ik ga professioneel, discreet en terughoudend met deze informatie om.

Ik werk met het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam (energieveld/aura), terwijl je op een behandeltafel ligt. (Je hoeft je hiervoor niet uit te kleden)

Je kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niks voelt, alles is oké. De energie doet toch zijn werk. Ook na de behandeling kan het zijn dat je je koud en moe, emotioneel of loom voelt. Dat zijn normale reacties die weer verdwijnen. Tevens kan een tijdelijke verergering van de (oude) klachten worden ervaren, maar dat hoeft niet. Dit is geen reden tot ongerustheid, want het betekent juist dat de genezende energie actief is en doorstroming op gang komt.

Het is van belang dat je na de behandeling goed luistert naar je lichaam, het lichaam heeft even tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen beter en sneller het lichaam kunnen verlaten.

Veel gestelde vragen

Kun je mij wel helpen?
Wanneer je bereid bent om het contact met jezelf te herstellen en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kan ik je helpen.

Want ook het verlichten van pijn door magnetiseren of het anders leren, durven en kunnen kijken is helpend om je weer goed in je vel te laten zitten.

Kan dit naast mijn behandeling bij de specialist of in het ziekenhuis.
Zeker kan dit!

De energetische therapie is een aanvulling. Alles gaat in samenspraak. De consulten kunnen helpen bij de genezing of het herstel.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en zal ook nooit medicatie of een behandeling afraden.

Wat ik wel doe is zorgen dat je energiesysteem optimaal in staat is om op de behandeling die is ingezet te reageren, wat het herstel of de genezing alleen maar ten goede zal komen.

Kan ik me voorbereiden op een consult?
Als je voor de eerste keer komt zal ik je vragen om een anamneselijst in te vullen. Dit is een vragenlijst waarin je klachten, maar ook je ziektegeschiedenis in staat. Dit scheelt een hoop tijd tijdens de eerste behandeling.

Daarnaast kun je je niet voorbereiden op een consult. Ook niet op vervolgconsulten. De energie doet zijn werk en daar zul jij het resultaat van gaan voelen.

Wat cliënten ervaren...

Via mijn dochter kwam ik in de praktijk van Hellen.
Hoewel mijn eerste gedachte en uitspraak was” ik wil dit niet!” , heb ik de behandeling als heel prettig ervaren. Hellen leerde me mijn energie te gebruiken om mijn emoties en pijn te onderdrukken.
Al bij de 3e sessie gaf ze aan dat dit de laatste zou zijn, wat ik erg abrupt maar ook eerlijk vond.
Ik heb dus bewust even gewacht met het invullen van het evaluatieformulier om te ontdekken wat er werkelijk gebeurde als ik dit alleen doe.
Hoewel ik totaal niet begrijp hoe het werkt geeft me dit wel het gevoel mezelf weer in balans te kunnen brengen.
Bedankt Hellen, ik geef mijn ervaring zeker door aan anderen!


Hellen luistert goed naar je verhaal, ziet wat je nodig hebt, helpt je en geeft je passende adviezen. Ze respecteert de snelheid waarmee jij je eigen proces wil vormgeven. Kortom fijn om erheen te gaan.


Een erg fijne ervaring, persoonlijke aandacht en goede tips. Mijn lichamelijke klachten zijn verminderd, super blij mee.

Praktijkinformatie

Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel

Hellen van den Heuvel

Heuvelstraat 16
5751 HN Deurne
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.