Home > Vind hulp > Praktijk Tanja Bouman

Praktijk Tanja Bouman

Reiki - Holistisch Therapie - Transformatief & Lichter Leven coach

Wanneer je blijft doen wat je altijd doet, zal het nooit veranderen.

Als Reiki behandelaar, Reiki Trainer, Holistisch Therapeut, Transformatief Coach en Lichter Leven coach heb ik praktijk in  Zwolle. Een hele mond vol! Ik ben blij dat ik veel tools in mijn rugzak heb om mensen te begeleiden bij uiteenlopende vraagstukken. Zodat je het ‘anders kunt gaan doen’. Soms alleen voor meer ontspanning, soms voor grotere uitdagingen en struggles. Mijn begeleiding heeft altijd het doel om jou weer te verbinding met je eigen kracht. Jouw kern. Wanneer je deze verbinding weer hervindt, maak je vanuit je eigen kracht keuzes. Je zal beter weten wat je wilt. Je gaat je eigen grenzen duidelijker voelen. Je voelt wat je nodig hebt en het lukt je ook om jezelf dit te geven. Je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit. Je kunt situaties meer van afstand leren zien, zodat je er minder in meegesleurd wordt. Je leert meer in het hier en nu te zijn, met minder zorgen, angsten of piekeren.

Het kan spannend voelen om weer verbinding met jezelf te maken. Want hoe moet je dit doen? Wie zegt dat trouwens dat je niet in verbinding bent? Of: als je weer gaat voelen, dan kom je ook moeilijke en weggedrukte dingen tegen die soms pijnlijk zijn. En dat wil je liever niet. Liever drukken we het verder weg, omdat we denken het niet aan te kunnen of we willen het diep in ons hart niet aangaan. Maar in ieder mens schuilt een enorme kracht. Ook als je deze kracht even kwijt denkt te zijn. Ik begeleid met liefdevolle aandacht jou hier naartoe. Langs de moeilijke en pijnlijke stukken die op je pad zijn of komen. Maar ook steunend wanneer je juist je kracht zo voelt.  Ik draag je wanneer je dit nodig hebt, ik duw je zacht in de richting die je op mag gaan, ik laat je ontdekken wat jouw eigen licht en kracht is.  Het meewandelen en begeleiden van mensen op hun pad vind ik zo waardevol om te mogen doen.

Er zijn verschillende manieren om samen aan de slag te gaan met jouw hulpvraag.

  • Zo gebruik ik energetische en psychosociale methoden, waaronder Reiki, EFT,  banden doorsnijden, NLP-oefeningen, meditatie, visualisatie, schaalwandelen en (kleine) opstellingen.
  • Je kunt het Lichter Leven-traject bij mij volgen (grondlegger Robert Bridgeman). Tijdens dit traject ga je stap voor stap bewuster worden van jezelf en ga je op ontdekkingsreis naar jezelf. Het is een reis naar een bewuster en spiritueler leven. De helft van de tijd begeleid ik je in mijn praktijk (of op locatie) en de andere helft van de tijd ga je zelf beoefenen.
  • Naast mijn individuele begeleiding geef ik ook Reiki 1 en Reiki 2 cursussen. Een prachtige methode om meer in verbinding met jezelf te komen.

Kijk gerust rond op mijn website en neem (vrijblijvend) contact met mij op wanneer je kennis wilt maken, vragen hebt of graag wilt deelnemen aan een cursus. www.praktijktanjabouman.nl

Ik ontmoet je graag🙏✨.

Liefdevolle groet, Tanja

Praktijkinformatie

Praktijk Tanja Bouman

Tanja Bouman
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk Tanja Bouman
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.