Home > Vind hulp > Praktijk Roos Barthels

Mindfulness trainingen

Praktijk Roos Barthels - Zwolle

Mindfulness trainingen voor volwassenen, kinderen en jongeren

Welkom! Fijn dat je er bent!

Wij bieden in Zwolle mindfulness trainingen aan voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren. Misschien heb je wel eens van mindfulness gehoord of het al eens ervaren? Het is een praktische methode waarin je vaardigheden eigen kunt maken om meer in dit moment te leven en minder in de toekomst of het verleden.

Dat is namelijk wat we vaak doen; we zijn ofwel bezig met wat er is geweest, of met wat er komen gaat. Daardoor leven we veel in ons hoofd en verliezen we onszelf vaak in overmatig denken. Mindfulness helpt je om uit je hoofd te komen, meer in je lijf te zitten en het leven (weer) meer te beleven!

Effecten van mindfulness

Veel mensen zijn je al voorgegaan en hebben gemerkt hoe veel effect een training kan hebben. Er wordt vaak teruggegeven (en dat wijzen vele onderzoeken ook uit) dat er meer ontspanning is ontstaan, een groter geluksgevoel en meer aanvaarding van de moeilijkheden die spelen. Het leven wordt dus makkelijker en aangenamer! Ook als je weinig last ervaart op dit moment kan mindfulness een verrijking zijn; ook als je dus gewoon nieuwsgierig bent ben je hartstikke welkom.

Praktijk Roos Barthels | Praktische informatie

Je kunt bij ons terecht voor de originele 8-weekse mindfulness training (MBSR/MBCT) zoals deze ontwikkeld is door de grondlegger Jon Kabat-Zinn. Vergoeding is mogelijk vanuit het aanvullend pakket!

Ook bieden we de trainingen MindfulKids en MindfulYoung aan: mindfulness voor kinderen van 5 t/m 8 & 9 t/m 12 jaar en jongeren van 13 t/m 18 jaar. Deze trainingen worden gegeven vanuit de methode Eline Snel, een veel geprezen en effectieve methode.

Daarnaast ben je van harte welkom om een stiltedag te komen volgen; een meditatiedag in het weekend om even helemaal met jezelf te zijn. Niets anders te hoeven doen dan goed voor jezelf te zorgen. Een unieke kans!

Kijk op onze site voor meer informatie over bijvoorbeeld kosten en de eerstvolgende mogelijkheid om je aan te melden.

Hoop je binnenkort een keer te zien, tot dan!

Praktijkinformatie

Praktijk Roos Barthels

Roos Barthels

Rijnlaan 37
8032 JZ Zwolle
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk Roos Barthels
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.