Home > Vind hulp > Praktijk Rinku

Praktijk Rinku

Hoe wordt jij de beste versie van jezelf?

Hoe wordt jij de beste versie van jezelf?

Coaching ondersteunt je om los te komen van oude patronen en je inzicht te verdiepen. Om een andere focus of balans te vinden. Dat gaat soms verbazingwekkend goed, en soms loop je tegen je eigen grenzen, patronen of overtuigingen aan.
Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd, je lijf en in je leven?
Of ervaar je veel stress en wil je we​er leren meer rust in jezelf te vinden, weer te leven vanuit je ware zelf en weer echt gelukkig durven zijn dan kan coaching een goede manier zijn om je hierbij te helpen.

Werkwijze

We bespreken tijdens het intakegesprek samen wat onderwerpen zijn waarin je gecoacht wilt worden en maken hier dan samen in overleg een plan voor.
Deze coaching sessies kunnen zowel in de praktijk plaats vinden als tijdens een wandelsessie in de natuur. De voorkeur hiervan zullen we bespreken tijdens ons intake gesprek.

We gaan ontdekken

We kunnen niet veranderen totdat we weten wat onze triggers zijn, wat voor coping mechanismes we inzetten en voor welk doel we dit doen.

We gaan verwerken

De uitkomsten hiervan zullen doorvoelt moeten worden. En een plek moeten krijgen. Dit is niet altijd makkelijk en zal veel oefening kosten maar is de enige weg om echt te kunnen helen.We gaan transformeren:
Wanneer je weer leert in verbinding te staan met jezelf, kan je weer invloed uitoefenen op jouw leven!

Praktijkinformatie

Praktijk Rinku

Laila Wolswinkel

Johan de wittlaan 2
Arnhem
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie