Home > Vind hulp > Praktijk Meer

Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf voor moeders.

Als moeder heb je tegenwoordig heel wat ballen hoog te houden. En dat kan soms te veel worden. Degene die je vaak vergeten aandacht te geven dat ben je zelf.

Er zijn veel moeders die gespannen zijn, tegen een burn-out aan zitten of zelfs al een burn-out ervaren. Voel jij je ook vaak vermoeid of gespannen, verlies je snel je geduld en heb je vaak een schuldgevoel? Had je het moederschap misschien anders voorgesteld dan dat het nu is?

De enige die goed voor jou kan zorgen; Dat ben je zelf! Het begint allemaal bij jou!

Net als in het vliegtuig. Zet eerst het zuurstofkapje bij jezelf op en daarna pas kan je voor een ander zorgen. Je weet het wel maar toch gebeurt het vaker dan je zou willen.

Ik help de moeders de rust weer in zichzelf terug te vinden. Zodat je weer wordt wie je werkelijk bent.

Zodat je:

  • Meer ontspanning en innerlijke rust zal ervaren.
  • Meer kan genieten van je kinderen en je gezin.
  • Meer vertrouwen in je eigen krijgt in jezelf.

 

Bij mij kan je:

  • Een persoonlijk traject Puur Jij! Een persoonlijk traject bestaat uit deels theorie, deels praktische oefeningen en deels uit ontspanningsbehandelingen.

Wil je eerst ervaren of het iets voor je is? Dat kan! Een kennismakingssessie duurt ongeveer 30 minuten en kost 20 euro. Tijdens de kennismakingsessie ontvang je een ontspanningsbehandeling in de praktijk.

 

  • Deelnemen aan de groepstraining Mooie vrouwen Relaxte moeders.                                                              Kijk voor data op de site.

 

  • Eenmalig een sessie volgen.

Een kennismaking online of telefonisch is gratis.

 

Mail me op welkom@praktijkmeer.nl voor als je vragen hebt. Ik help je graag.

 

 

Mijn werkwijze

Bij Praktijk Meer staan 3 methodes centraal.

MINDFULNESS

is bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Vaak zit je met je gedachten in het verleden: ‘Had ik maar meer met m’n kind gespeeld’. Of juist in de toekomst: ‘Ik moet binnenkort echt meer tijd voor mezelf gaan inplannen’. Meestal gaan die gedachten gepaard met een oordeel. Welke vaak niet helpend is. Mindfulness is een manier om je gedachten te laten voor wat ze zijn. Je gebruikt je zintuigen om te ervaren wat er op dat moment is. Je creëert een moment van even niet-denken. En dat geeft veel rust.

COMPASSIE

is, in de kern, je bewust worden van je emoties, deze te herkennen en te omarmen. Door compassie toe te passen leer je op welke momenten je welke emoties ervaart om vervolgens de emoties te aanvaarden zoals ze zijn. Zonder daar een oordeel aan vast te hangen. Vaak heb je snel een oordeel over een ander, maar waarschijnlijk heb je nog meer oordelen over jezelf.

Vaak zijn we erg streng naar onszelf. We moeten presteren, er goed uitzien of een perfecte vrouw/moeder/vriendin en dochter zijn. Maar wat gebeurt er met je als je dat los kunt laten? Door compassie leer je milder naar jezelf te kijken waardoor je meer jezelf durft te zijn en meer zelfvertrouwen zult opbouwen.

ONTSPANNING
Bewuste ontspanning kunnen we allemaal gebruiken. Even helemaal niets. Wanneer doe je dat nog? Je bezigheden gedurende de dag kosten je energie. Zelfs als je leuke dingen doet kan het je energie kosten. Een ontmoeting met vriendinnen of een feestje zijn erg leuk maar kosten ook energie. Door bewust te ontspannen, met lichaam en geest, laad je je energie weer op.

De behandelmethode van Authentic Being en Acces Barss.

In die ontspanningsbehandeling gaan we terug naar je gevoel. Jouw lijf weet veel meer dan jij denkt. Het weet waar emoties en gevoelens vandaan komen. Je ligt op de behandeltafel en door aanraking kom je in een diepe ontspanning. Doormiddel van vragen sporen we je klachten op en verduidelijken je diepere verlangens. Je wordt je bewust van onbewuste overtuigingen en belemmeringen. Welke onbewuste overtuigingen draag jij bij je waardoor je je soms onzeker of opgejaagd kan voelen? Als je dat weet dan kan je daaraan werken en de nog mooiere versie worden dan dat je al bent! Bovendien draagt het bij aan het geluk van je kinderen. Want als jij  je bewust bent van je overtuigingen en belemmeringen, kun je stoppen met ze doorgeven aan je kinderen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op. Mail of bel me. Ik help je graag.

welkom@praktijkmeer.nl   

06- 48 65 93 73

www.praktijkmeer.nl

Of word lid van de facebookgroep: Ontspannen moeders

Liefs Merianne

Praktijkinformatie

Praktijk Meer

Merianne Mak

Bosweg 2
't Zand
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Praktijk Meer
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.