Home > Vind hulp > Praktijk Limes

Versterk je veerkracht. Laagdrempelig. Praktisch. Nuchter en wetenschappelijk onderbouwd.

Goed dat je er bent!

Verandering begint met de eerste stap...

Stress, piekeren, pijn en angst kunnen een grote invloed hebben op jouw veerkracht. Bij Praktijk Limes ontwikkel je praktische vaardigheden die je helpen beter met stressvolle situaties om te gaan, je grenzen te bewaken en goed voor jezelf te zorgen.

 

ACT-coaching

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) helpt om op een flexibele manier om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt. Je leert een gelukkig leven te leiden, volgens jouw persoonlijke waarden.

Je leert ruimte maken voor vervelende ervaringen, afstand nemen van je gedachten, flexibel omgaan met situaties, aandacht in het hier-en-nu brengen, stilstaan bij wat je echt belangrijk vindt en dat ook te doen.

Je kunt ACT toepassen op verschillende gebieden in je leven. Of je nu door een lastige periode gaat, voor een belangrijke beslissing staat, niet goed weet wat je wilt (of juist wel, maar niet weet hoe), relatieproblemen hebt of veel ballen hoog te houden hebt. ACT helpt. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag en snel op weg.

 

Mindfulness

Stress, piekeren, pijn en angst kunnen een grote invloed hebben op jou en jouw veerkracht. Mindfulness helpt om beter met stressvolle situaties om te gaan, je grenzen te bewaken en goed voor jezelf te zorgen.

Met een individuele (8-weekse) mindfulness training* of met mindfulness coaching leer je vaardigheden om minder te piekeren, sneller te ontspannen en beter te focussen. Tools die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Niet zweverig en heel praktisch.

*Veel zorgverzekeraars en werknemers vergoeden (een deel van) de training. Informeer of dat ook voor jou geldt.

Praktijkinformatie

Praktijk Limes

Cynthia Stijger

Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk Limes
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.