Home > Vind hulp > Praktijk Levensvreugde

Vitaliteitcoach voor meer energie en gezondheid

Vitaliteitcoach voor meer energie en gezondheid

De gediplomeerde en gecertificeerde Vitaliteitscoach zet mensen weer terug in hun kracht zonder chemische medicijnen.

Gezond genezen: De gediplomeerde en gecertificeerde Vitaliteitscoach zet mensen weer terug in hun kracht zonder chemische medicijnen. Mensen krijgen hun gezondheid en energie weer in eigen hand.  De therapeut is tevens ervaringsdeskundige op het gebied van Burn-out, PTSS, pijn en rouw.
Vitaliteitscoaching is het totaal-pakket op het gebied van gezondheid en persoonlijke groei. Het berust op het gebruik van wetenschappelijke medische kennis tot op celkern-niveau toe, samen met de kennis van de natuur, om bij mensen het zelfhelende-vermogen te activeren.
Men krijgt inzicht en grip op de eigen gezondheid en gedrag. Ook wordt je bewust van je eigen OERKRACHT. De sessies zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Er kunnen vele technieken worden toegepast: De coach kan m.b.v. bloedonderzoeken mensen na, bijvoorbeeld een chemokuur, op een verantwoorde manier helpen te ontgiften en medicatie weer af te bouwen. (alles in overleg met de arts) Er wordt gewerkt op 6 niveau’s: mentaal, emotioneel, fysiek, relationeel, energetisch en spiritueel, zowel in het bewustzijn als in het onderbewuste.
D.m.v NEI therapie worden belemmerende blokkades opgezocht en opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Hierdoor ervaart men meer vitaliteit, kracht en vreugde in zijn/haar leven. Het Enneagram geeft inzicht over je eigen karakter en waarom je steeds weer tegen de zelfde problemen aanloopt in je relaties, op je werk en thuis. Het Enneagram geeft je handvatten om je leven prettiger te laten verlopen. Chakra psychologie pakt een ziekte aan de bron aan. In een vroeg stadium wordt duidelijk waarom je al die vage klachten hebt, wat je er aan kunt doen en hoe je weer in je kracht komt te staan. Vele technieken zijn mogelijk bij praktijk Levensvreugde. Het belangrijkste is dat de therapie bij jou past!
Consultprijs:
Standaard tarief € 90,-/uur. De coach komt uit de medische wetenschap (Vrije Universiteit Amsterdam) en is zeer breed opgeleid. Daarnaast heeft de coach ruim 36 jaar ervaring met het combineren van de medische wetenschap en de natuurlijke geneeswijze/alternatieve geneeskunde. De praktijk is aangesloten bij het C.A.T. Complementair Aanvullende Therapeuten. De sessies worden bij vele zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.
Voor wie? De vitaliteitcoach biedt a.o. hulp bij stress, trauma, relatieproblemen, burn-out, ademproblemen, slaapproblemen, diabetes, emotionele problemen, gedragsstoornissen, ADHD, ADD, angsten, depressie, hoofdpijn, nekhernia, psoriasis, eczeem, spierkrampen, astma, darmproblemen, nachtmerries, rouwverwerking, blijvende vermoeidheid, ziekte van Pfeiffer, allergieën, pesten, spataderen, overgewicht, overgangsklachten, te hoge cholesterol, mineralen gebrek, schildklierproblemen, enzovoort.
Voor informatie bel of mail vrijblijvend: 0343-451166 b.g.g. 0655498002 zie contactformulier onderaan
Contact gegevens staan ook bovenaan de pagina
Vitaliteitcoach Adriënne van de Ven Praktijk levensvreugde Leersum (Gemeente Utrechtse Heuvelrug, te bereiken via de A12, afslag Maarsbergen/Leersum)
LEVENSVREUGDE geeft je leven zin en betekenis: Een mens te zijn, die de eigen talenten ten volle tot uiting heeft laten komen. Een mens te zijn, die de weg van het hart gevolgd heeft. Een mens te zijn, die liefde en genegenheid met alles om zich heen gedeeld heeft. Zodat men bij het sterven kan zeggen: Ja, …….die mens is er ECHT geweest.

 

Coaching praktijk Levensvreugde in Leersum, Provincie Utrecht
Voor coaching advies en therapie. De praktijk ligt in de mooie Utrechtse Heuvelrug gemeente, op 23 km afstand van Utrecht.

Praktijkinformatie

Praktijk Levensvreugde

Adrienne van de Ven

Burgemeester Martenslaan 73
3956 EL Leersum
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk Levensvreugde
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.