Home > Vind hulp > Praktijk Leef het voor

Laten we samen jouw stress aanpakken voor meer ontspanning en plezier. Je hoeft het niet alleen te doen.

Laten we eens (vrijblijvend) kennismaken. Ik denk met je mee en geef gelijk een paar praktische tips.

Praktijk Leef het voor

 

Hoi, ik ben Saskia van Praktijk Leef het voor. Samen met jou werk ik aan het vergroten van jouw balans en veerkracht. Zodat je lekkerder in je vel gaat zitten en meer onspanning gaat ervaren.

Mijn aanbod richt zich op:

 • Moeders
 • Zorgprofessionals

Aanbod:

 • (online) cursus alle ballen hoog houden
 • online cursus slaapyoga
 • kennismaking met mindfulness (1,5 uur)
 • cursus mindfulness (8-weken)
 • cursus van doen naar zijn (mindfulness, 4-weken) – start in juni 2022
 • individuele trajecten op maat
 • werken zoals ik dat wil trajecten voor zorgprofessionals

Gratis aanbod:

Lees hier het volledige aanbod.

Saskia|Praktijk Leef het voor

Ik ben Saskia, 37 jaar oud, getrouwd met Siert en moeder van Evi (7) en Tim (5). Na een forse burn-out met de nodige hindernissen ben ik gestopt met werken als gedragsdeskundige binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en zet ik nu al mijn kennis en ervaring in binnen mijn eigen parktijk. En daar word ik elke dag heel blij van! Het is fijn om anderen te kunnen ondersteunen en daar de positieve effecten van te zien.

Ik werk onder andere met de uitgangspunten van het CSR-centrum (bio-psychosociaal model) omdat ik er van overtuigd ben dat alles met elkaar samenhangt. Vaak wordt gedacht dat behandeling/begeleiding bij overbelasting | overspannenheid | burn-out een puur psychologische aanpak vraagt. Echter, wat veel mensen niet weten is dat verstoring van het stresssysteem ten grondslag ligt aan het probleem. Waardoor niet alleen psychische maar ook lichamelijke klachten behandeld moeten worden. Tijdens mijn behandelingen richt ik mij daarom meerdere aspecten die bijdragen aan stressherstel; slaap, ontspanning, voeding (basis), ademhaling, beweging, zelfzorg en psychische gezondheid. Dit met een gezonde dosis humor, enthousiasme en nuchterheid.

Naast het de uitgangspunten van het CSR maak ik ook gebruik van Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapie, Yoga Nidra en Positieve Psychologie.

Wil je eens kennis maken? Dat kan! Zoek contact met me, via e-mail, instagram, facebook of linkedin. Stel al je vragen en als je het fijn vindt kunnen we een (digitaal) kopje thee of koffie drinken.

 

Cursus alle ballen hoog houden; Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? Heeft deze ‘corona periode’ er in gehakt, merk je dat de rek eruit is? Dan is de (online) cursus ‘Alle ballen hooghouden’ iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand mee, leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je ontspannen ‘jouw ballen’ hoog kunt houden. Deze cursus kun je online volgen, geheel op je eigen moment/tijdstip en tempo. Je kunt de online cursus aanvullen met individuele gesprekken tussen de modules door én je kunt de cursus individueel (live in Onnen of online via Zoom/Teams) volgen. Dat wat voor jou het beste past op dit moment in je leven #kiezenvoorjezelf

Cursus slaapyoga (online); Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit?  Dan is deze online cursus slaapyoga, ook wel Yoga Nidra genoemd, iets voor jou. En weet je wat het fijne is? Iedereen kan het! Lees er meer over op mijn website.

Jaartraject voor gedragsdeskundigen ‘werken zoals ik dat wil’; Samen met mijn vakgenoot Martine Elsinga (supervisor, orthopedagoog-generalist) bied ik een jaartraject aan speciaal voor orthopedagogen en psychologen, met of zonder post-master opleiding. In het jaartraject ‘werken zoals ik dat wil’ gaan we een jaar lang aan de slag met de thema’s balans en werkplezier. Klik hier om meer te lezen over dit traject.

Neem vooral een kijkje op mijn website voor een uitgebreide kennismaking met mij en het aanbod van Praktijk Leef het voor.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken om te horen wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact op voor een digitaal kopje koffie of thee.

>> Op mijn website kun je meer lezen over manieren waarop jouw traject (gedeeltelijk) vergoed kan worden<<

Praktijkinformatie

Praktijk Leef het voor

Saskia Rasker-Boerema

Mottenbrink 1F
9755pp Onnen
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk Leef het voor
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.