Home > Vind hulp > Praktijk KleinLink | Castricum

Praktijk KleinLink

Website praktijk KleinLink

Persoonlijke begeleiding bij verandering

Coaching, Counseling en Psychotherapie in Castricum

In mijn praktijk begeleid ik mensen bij het oplossen van psychische en emotionele problemen. Bijvoorbeeld bij spanningsklachten, burn-out preventie, angsten, onzekerheid, onverwerkte ervaringen, psychosomatische klachten of een gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en levenslust. Dit doe ik op een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde wijze. Vanuit rust en empathie zet ik mijn deskundigheid en betrokkenheid in.

Mijn missie is het vergroten van levensgeluk, vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen om te veranderen. Mensen zonder omwegen stimuleren duurzame verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk. Daar word ik gelukkig van. Met ‘gelukkig zijn’ bedoel ik dat je kunt omgaan met de tegenstellingen die het leven je aanreikt: gezondheid en ziekte, groei en achteruitgang, geluk en ongeluk, talenten en beperkingen, geven en nemen, ontmoeten en afscheid nemen en ook in het omgaan met het leven en de dood. Het gaat om de echte levenskunst.

“Geluk is niet de afwezigheid van problemen en leed, maar het vermogen om er mee om te gaan.”

Als wij gaan samenwerken begeleid ik jouw persoonlijke veranderingsproces, zodat jij weer grip en regie ervaart in jouw leven. Het traject wordt op maat ontworpen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens de sessies krijg je niet alleen meer inzicht in jouw vraagstuk of ontwikkelwens, maar werk je toe naar bewustwording, aanvaarding en verandering door middel van gesprekstherapie en verschillende oefeningen (indien geïndiceerd kunnen EMDR zittingen onderdeel uitmaken van de begeleiding).

Mijn doel is jou te stimuleren zelf met creatieve oplossingen en nieuwe gedragingen te komen. Anders omgaan met eigen gevoelens, gedachten en emoties. De verandering dient zinvol te zijn in jouw bestaan en alleen jij kunt dat bepalen. We maken samen afspraken over wat voor jou het beste werkt. Vaak zijn 7 tot 10 sessies voldoende voor blijvend resultaat. Het kan ook dat je al na een paar sessies zelf verder kunt, dat bepaal jij en weet je zelf het beste.

Ik werk vanuit respect en veiligheid. Ik luister. Jij bent aan zet. Het gaat om het vinden van je eigen antwoorden. De focus ligt op de oplossingen in het hier en nu.  Vanuit het willen en doen. Ik geef handreikingen, waar nodig leg ik met zachte kracht de vinger op de zere plek. Je wordt je bewust van je eigen patronen, kwaliteiten, talenten en ook je valkuilen en belemmeringen. Door gesprekstherapie krijg je steeds meer zicht op wat er nu speelt bij jou. Dit inzicht ga je verdiepen door middel van ervaringsgerichte oefeningen (imaginaties). En natuurlijk is het ook belangrijk om te leren anders om te gaan met je klacht of pijnlijke gevoelens. Bijvoorbeeld door andere strategieën in doen en denken te leren en uit te proberen, zodat je beter om kunt gaan met de trigger en je gevoelens.

Ben jij toe aan verandering in je leven? Zet dan nu de eerste stap en plan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of eerste sessie. Je kunt meestal binnen een week al bij me terecht!

Praktijkinformatie

Praktijk KleinLink | Castricum

Irene Klein Link

Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk KleinLink | Castricum
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.