Home > Vind hulp > Praktijk In Balance

Praktijk In Balance

Ontdek waarmee ik je kan helpen

Praktijk In Balance

balans in lichaam & geest op een eenvoudige, pure en natuurlijke manier.

Mijn naam is Dianne de Groote en als holistische therapeut help ik mensen met hun hulpvraag, dit betekent dat er wordt gekeken naar de cliënt als heel mens en niet alleen naar de klacht. Het menselijk lichaam en onze geest proberen voortdurend balans te vinden en te behouden. Soms ontbreekt echter het vermogen om te herstellen van ziekte, stress, lichamelijke klachten, overbelasting, burn-out of emotionele gebeurtenissen en heb je even hulp nodig.

In mijn praktijk Praktijk In Balance werk ik met effectieve manieren die je heel goed kunt toepassen naast reguliere zorg. Hoe fijn is het om zelf een stap te kunnen zetten richting herstel en om iets te kunnen doen om je weer goed te voelen? Kortom, een kans om (weer) jezelf te zijn én te blijven.

Waar kan ik je mee helpen?

Holistische therapie– Bij holistisch therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel en niet alleen naar de klacht. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaar. Klachten die zich uiten op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Lees meer…

Reiki heft blokkades op die in je lichaam en geest zijn ontstaan door bijvoorbeeld heftige emoties, stress of andere oorzaken. Ze blokkeren de vrije doorstroom van de levensenergie in je energiebanen, waardoor er klachten en ziekten kunnen ontstaan. Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen en werkt op emotioneel, lichamelijk, mentaal, spiritueel niveau. Reiki biedt ondersteuning en verbetering bij uiteenlopende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, maagklachten, slapeloosheid, huidproblemen, spierpijn, stress, somberheid, angsten, chronische pijnen en nog veel meer.

Reconnective Healing® zorgt voor optimale balans & diepe verbinding met jezelf. Effecten van Reconnective Healing vinden snel plaats (1 tot 3 sessies), zijn vaak duidelijk waarneembaar en blijvend. Het kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens en vele andere vormen van disbalans. Het gaat niet om de klacht of symptoom maar de onderliggende disbalans en gebrek aan licht dat hersteld moet worden.

De Reconnection® bestaat uit 2 sessies en hoef je maar één keer in je leven te doen. Naast balans en groei geeft de Reconnection een gevoel van diepere verbondenheid met jezelf en je omgeving, en draagt bij aan je ontwikkeling- en bewustzijnsproces. Mensen die de Reconnection hebben gedaan, geven aan dat ze meer vertrouwen op hun eigen intuïtie, zich krachtiger voelen en gemakkelijker op de stroom van het leven meevaren.

Mindfulness gaat om het leren richten van je aandacht op het hier en nu, zonder te oordelen. In een mindfulness training leer je in 8 sessies o.a. dat alle gedachten die je hebt er mogen zijn, maar dat je er niet op hoeft te reageren, bewuste keuzes maken in plaats van automatisch reageren binnen je eigen grenzen te blijven, luisteren naar je intuïtie. Mindfulness pas je toe om bewust en NU te leven en is o.a. zeer effectief bij stress, piekeren, burn-out en depressie.

Zelf energetisch werk leren

Reiki cursus – in een Reiki cursus leer je hoe je universele levensenergie kunt gebruiken voor jezelf en anderen. Leren hoe je deze energie kunt ontvangen en doorgeven draagt bij aan de ontwikkeling van je bewustzijn en activeert het zelf-herstellend vermogen. Na het volgen van een Reiki cursus ontvang je een officieel certificaat volgens de normen van Usui System of Natural Healing. Er zijn 3 gradaties die je kunt volgen bij Praktijk In Balance: Reiki 1, 2 en 3 (Master).

Vergoeding mogelijk – Als erkend CAT therapeut bij beroepsorganisatie CAT-complementair aanvullende therapeuten, komen diensten van Praktijk In Balance in aanmerking voor vergoeding bij een aantal zorgverzekeraars. Het is altijd verstandig om bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen wat ze vergoeden.

Op een eenvoudige, pure en natuurlijke manier op weg naar rust, balans, gezondheid en welzijn, begint met het zetten van een eerste stap. In een veilige ruimte mag je voelen, loslaten, vasthouden, keuzes maken, grenzen stellen, lief zijn voor jezelf. Wanneer jij die stap kan zetten, neem dan vrijblijvend contact op voor informatie, hulp en vragen:  ja ik wil contact opnemen.

Om op de hoogte te blijven en voor een dosis gezonde Mindset kan je Praktijk In Balance volgen op Sociale Media  →  Instagram.

Ervaringen lees je hier: Reconnective Healing, ReikiMindfulness en Holistische therapie

Praktijkinformatie

Praktijk In Balance

Dianne de Groote

Stroeërweg 4 B
1777 ND HIPPOLYTUSHOEF
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Praktijk In Balance
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.