Home > Vind hulp > Praktijk Eva

Voor een laagje lichter

Praktijk Eva

Coachingstrajecten & Opstellingen

Voor een laagje lichter

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven.

Juist de laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. Maar de mensen om je heen weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Is dit herkenbaar voor je?
Je hebt al even een burn-out, je begint weer wat energie te krijgen en je hebt behoefte om stapjes te zetten op je weg naar herstel. Het zetten van die stapjes gaat alleen niet vanzelf. Je hebt het gevoel dat je niet echt meer vooruitkomt, je vindt het lastig je oude patronen te doorbreken, je weet dat je het anders wilt doen maar niet hoe en wat, of je vindt het vooral lastig om dit hele leerproces alleen te doorlopen.

Ik loop dan graag een stukje met je mee. Want in deze uitdagende fase is het fijn een steuntje in de rug te krijgen. Door te onderzoeken, je open te stellen, en te ervaren dat het anders kan, wordt het makkelijker om de stapjes te zetten die nodig zijn voor jouw herstel. Dat kan individueel, in een traject van 3 of meer sessies. En het kan in een groepje, samen met anderen die begrijpen wat jij doormaakt.

We werken zoveel mogelijk buiten in de Drentse of Groningse natuur. Want de natuur biedt rust, vertraging en ontspanning, en helpt bij het leegmaken van je hoofd en het zakken in je lijf. Daarnaast is de natuur een spiegel, die vaak een prachtige bijdrage levert aan de ervaringen tijdens een sessie.

Voel je vrij me te bellen, appen of mailen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik ontmoet je graag!

Meer informatie vind je op https://evahamming.nl/burn-out-coaching/
Praktijkinformatie

Praktijk Eva

Eva Hamming

Lakenvelder 23
9613DC Meerstad
  • In de natuur
  • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk Eva
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.