Home > Vind hulp > Praktijk Eva

Omdat je het niet alleen hoeft te doen

Praktijk Eva

Coachingstrajecten

Omdat je het niet alleen hoeft te doen.

Dichter bij jezelf komen in de natuur, dat is de kern van Praktijk Eva. Vanuit zachtheid en een andere invalshoek naar jezelf kijken. Loskomen van alle prikkels, vertragen en ruimte creëren voor nieuwe stapjes. Klinkt dat fijn? Dan ga ik graag samen met jou op pad!

 

“Je hoeft het niet alleen te doen.” Die uitspraak, in een periode waarin ik het moeilijk had, betekende zoveel voor me. Daarom zeg ik het nu ook tegen jou. Je hoeft het niet alleen te doen. Of je nu behoefte hebt aan iemand die wat langer met je meeloopt, in een lastige periode. Of dat je net even dat steuntje in de rug nodig hebt bij het zetten van een volgende stap. In welk proces je ook zit, het is zo waardevol om uit te reiken en jezelf die ondersteuning te geven. Om het samen te doen.

Ik loop graag een stukje met je mee. En dat lopen doen we meestal in de mooie Drentse natuur. Want de natuur biedt rust, vertraging en ontspanning, en helpt bij het leegmaken van je hoofd en het zakken in je lijf. Daarnaast is de natuur een spiegel, die vaak een prachtige bijdrage levert aan de ervaringen tijdens een sessie.

Voel je vrij me te bellen, appen of mailen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik ontmoet je graag!

 

Burn-out coaching

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven.

Juist de laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. Maar de mensen om je heen weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Is dit herkenbaar voor je?
Je hebt al even een burn-out, je begint weer wat energie te krijgen en je hebt behoefte om stapjes te zetten op je weg naar herstel. Het zetten van die stapjes gaat alleen niet vanzelf. Je hebt het gevoel dat je niet echt meer vooruitkomt, je vindt het lastig je oude patronen te doorbreken, je weet dat je het anders wilt doen maar niet hoe en wat, of je vindt het vooral lastig om dit hele leerproces alleen te doorlopen.

Ik loop dan graag een stukje met je mee. Want in deze uitdagende fase is het fijn een steuntje in de rug te krijgen. Door te onderzoeken, je open te stellen, en te ervaren dat het anders kan, wordt het makkelijker om de stapjes te zetten die nodig zijn voor jouw herstel. Dat kan individueel, in een traject van 3 of meer sessies. En het kan in een groepje, samen met anderen die begrijpen wat jij doormaakt.

Meer informatie vind je op https://evahamming.nl/burn-out-coaching/


Coachingstraject

Voor een vrijer leven

Een bevrijdend coachingstraject, waarin je leert luisteren naar je lichaam en naar de wijsheid die daar te vinden is. Je ontmoet jezelf met al je delen, en je gaat aankijken en doorvoelen wat jou belemmert. En je gaat ervaren hoe het is om stevig op jouw plek te staan.

Met dit 1-op-1 traject creëer je een stevige basis in jezelf, verlicht en verzacht je jouw belemmeringen, en geef je ruimte aan wie jij bent. Zodat jij vrijer gaat leven.

Het coachingstraject voor een vrijer leven…

 • geeft je meer inzicht in jezelf
 • vergroot je regie over jouw leven
 • versterkt je zelfliefde
 • vergroot je vertrouwen
 • geeft je een steviger basis
 • maakt dat jij makkelijker goed voor jezelf zorgt
 • geeft je meer richting
 • leert jou luisteren naar de wijsheid van je lichaam
 • zorgt ervoor dat jij je vrijer gaat voelen
Meer informatie vind je op https://evahamming.nl/coachingstraject/
Praktijkinformatie

Praktijk Eva

Eva Hamming

Vlouwakkers 33
9468HE Annen
 • In de natuur
 • Op locatie
Neem direct contact op met Praktijk Eva
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.