Home > Vind hulp > Praktijk Espas

Veel mensen lopen tegen moeilijkheden aan in het leven, worstelen, durven of kunnen niet over hun problemen praten of schamen zich voor hun problemen. Tijdens mijn jarenlange werkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg kwam ik hier dagelijks mee in aanraking. Ik bood ondersteuning en coachte op een manier die binnen de mogelijkheden lag.
Door de oprichting van mijn eigen praktijk kan ik dit doen op een wijze die bij mij past.
Van mens tot mens, ziel tot ziel, zonder vooroordelen of overtuigingen. Puur en vanuit mijn hart en ziel. Gebruik makend van alle kennis en ervaring die ik heb en van mijn intuïtie. Dit is een hele fijne “tool” die mij meer informatie geeft dan alleen overgebrachte woorden. Niks zweverigs aan, juist heel puur. Dit geeft meer en sneller inzicht in de problematiek en wat daarbij helpend kan zijn.

Voor wie

De intuïtieve (aura) coaching is voor mensen die klachten ervaren door problemen op persoonlijk-, relationeel-, sociaal- of werkgebied. Klachten zoals: onzekerheid, vastlopen in een gedachtenstroom, gevoel van zinloosheid, piekeren, eenzaamheid, overprikkeling of jezelf kwijt zijn.

Werkwijze

Tijdens ons gesprek stel ik mij volledig open voor jou, puur en vanuit hart en ziel. Zonder vooroordelen of overtuigingen van mijn kant. Zo krijg ik ook intuïtief informatie. Dit gaat via jouw energie, ook wel aura veld genoemd.

Intuïtie is een hele fijne “tool” die mij meer informatie geeft dan alleen overgebrachte woorden. Hier is niks zweverigs aan, het is juist heel puur, omdat ik niet belemmerd word door mijn eigen oordelen en overtuigingen. Hierdoor kan ik snel verbindingen leggen en komen we makkelijker tot de kern van bepaalde problemen.  Uiteraard maak ik hierbij ook gebruik van mijn jarenlange ervaring en kennis.

Consult of traject

Je kunt kiezen voor een los consult of voor een traject. Een consult is bijvoorbeeld voor als je behoefte hebt aan handvatten, als je eens wilt sparren, ergens in vastloopt, of voor mentaal onderhoud. Het wordt ook wel ingezet voor intervisie.

Een traject is bijvoorbeeld aan te raden bij problemen die je dagelijks belemmeren,  al langer bestaan of als je patronen wilt doorbreken. De hoeveelheid sessies in een traject is afhankelijk van je vraag en klachten. Gemiddeld is dit tussen de 5 à 10 sessies. Kom je voor een traject dan starten we met een korte, gratis, intake waarbij je kan aangeven waar je ondersteuning bij wilt en ik mijn werkwijze en verloop van het traject uitleg.

De consulten en sessies vinden plaats in de praktijk.
Sessies kunnen ook in de natuur plaatsvinden.

Je kunt bij de praktijk ook terecht voor een wellness massage, voetreflex massage of cuppingmassage. Zo is er aandacht voor lichaam en geest, wat een positief effect heeft op het totale welbevinden.

Voel je van harte welkom in mijn praktijk.

Praktijkinformatie

Praktijk Espas

Astrid Manting-Balster

De Hoefslag 79
9462 RX Gasselte
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Praktijk Espas
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.