Home > Vind hulp > DOORZIEN

DOORZIEN

Burnout-begeleiding | Trauma-begeleiding | Persoonlijke ontwikkeling

DOORZIEN biedt persoonlijke begeleiding op maat aan werknemers die in een burnout terecht zijn gekomen of met burnout-gerelateerde klachten te kampen hebben. Dit programma heet -Rust en Regie in je werk-.

Tijdens dit individuele coachingtraject ontvang je zinvolle kennis, fijne tools, constructieve vaardigheden en ruimen we destructieve blokkades op mentaal, fysiek en emotioneel vlak voor jou op. Het biedt je zelfvertrouwen, zelfinzicht en verandering op het gebied van een positieve mindset, gedrag, emoties, communicatie en een verbeterde fysieke balans. Hiernaast ontstaat er duidelijkheid in wat jij nodig hebt in jouw werkomgeving, leer je makkelijker keuzes maken en kun je weer optimaal functioneren.

Dit gaat het jou brengen:

  • Visie door het creëren en werken aan het behalen van persoonlijke doelen
  •  Inzicht door negatieve ingesleten denkpatronen om te zetten in positieve overtuigingen
  • Bewustwording van het persoonlijke gedrag en communicatie om ingesleten patronen te veranderen en leren beter te communiceren met jezelf en anderen
  • Inzichten in jouw eigen valkuilen en triggers gerelateerd aan de huidige privé- en werkomgeving, handvaten ontvangen en leren op een positieve wijze met de privé- en werksituatie om te gaan
  • Rust in jezelf creëren

Het resultaat is dat je weer goed in je vel zit, je zelfbewuster bent en je weer goed in je eigen kracht staat. Tevens ben je je ervan bewust hoe jij in je werkomgeving weer het beste uit jezelf weet te halen en wat je hiervoor nodig hebt.

In veel gevallen is het de werkgever die hierin investeert aangezien deze graag ziet dat jij als werknemer spoedig herstelt. Dit op het voor jou gezonde moment. Daarin begeleid ik jou met alle ervaring en wijsheid die ik heb.

DOORZIEN biedt aan werknemers die verder willen werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling, zichzelf graag  uitdagen, een prachtig Verdiepingstraject. Dit coachingsprogramma heet -Kiezen voor Geluk-.

DOORZIEN werkt momenteel voor o.a. de volgende bedrijven en instellingen: Belastingdienst, ABNAMRO Bank, Rabobank, De Volksbank, Gemeente Enschede, Mentavitalis, De Jong & Laan Accountants, Eshuis Accountants en Adviseurs, MST Enschede, Gelre Ziekenhuis, Streekziekenhuis Koningin. Beatrix, Stichting KOE, Stichting Konot en Stichting Consent, Kees Smit BV en Achmea.

DOORZIEN is ontwikkeld en wordt uitgedragen door Dorien Scharenborg, Burnout-Expert – Coach -Trainer en Spreker.

‘Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij de ABN-AMRO Bank, o.a. als coach, werd mijn passie duidelijk. Werknemers begeleiden, sterker maken, meer zelfinzichten geven en werken aan hun geluk en vitaliteit.

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring met het succesvol coachen van mensen die slecht in hun vel zaten. Sinds 6 jaar bied ik burnout-begeleiding aan werknemers, trauma-begeleiding en coaching en counseling gericht op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Spreekt dit jou aan kijk dan voor meer informatie op mijn website: http://www.praktijkdoorzien.nl

Graag tot Doorziens!

Met warme groet,

Dorien Scharenborg

 

 

Praktijkinformatie

DOORZIEN

Dorien Scharenborg

Bouwstraat 8
7483 PA Haaksbergen
  • In de praktijk
Neem direct contact op met DOORZIEN
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.