Home > Vind hulp > Praktijk Angela Dol

Holistisch aanpak van Burn-out en Stress klachten

Is jouw burn-out of klacht gerelateerd aan werk, levenssituatie of allebei? Astrologie en Natuurlijke geneeswijzen helpen je terug te gaan naar de oorsprong van de situatie en bieden de weg naar herstel.

Een holistische aanpak van je klacht betekent dat ik samen met jou op verschillende niveaus ga kijken naar je klachten, ervaringen of problemen. Daarvoor zetten we verschillende interventies in die gaan bijdragen aan bewustwording van het hoe het nu is en een duwtje geven naar verandering. De bewustwording is een ontwikkeling die uiteindelijk zal bijdragen aan je herstel.

Astrologische coaching
Je horoscoop is een prachtig instrument om te kijken wat je graag wilt en opnieuw realiseren waar het om gaat in jouw leven. Je horoscoop geeft bij een burn-out of andere klacht direct informatie over je situatie.

In de sessie spreken we over je aanleg en karakter en krijg je inzicht op actuele zaken in je leven waaronder de situatie zoals deze nu is en welke stappen je kunt zetten naar verandering. Daardoor merk je dat je meer energie gaat krijgen en dat je nieuwe inzichten krijgt.

Als de burn-out gelinkt is aan werk kunnen we een astrologisch beroepsprofiel maken. Dit profiel geeft inzicht in talenten, conflicten en wat je nodig hebt op de werkvloer.

Natuurlijke geneeswijzen
Burn-out ontstaat na een langere periode van stress en vermoeidheid. Mensen met een burn-out ervaren vaak een specifiek moment dat ze zowel lichamelijk als geestelijk niet meer vóór of achteruit kunnen.

Aanpak van Burn-out
Het intakegesprek geeft duidelijkheid over je huidige situatie. Wat zijn je mentale en fysieke klachten en wat betekent het hebben van deze klachten voor jou.
We onderzoeken of de burn-out werk gerelateerd is of dat er wellicht meer speelt.
Het doel van het traject is om je beter verbinden met de eigen kern en van daaruit met de buitenwereld op een duurzame manier. Het effect daarvan is dat je beter grenzen kunt stellen aan situaties die veel energie van je vragen en betere keuzes kunt maken voor zaken die je gelukkig maken.

Maatwerk
Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een persoonlijk begeleidingsplan gemaakt. Zo wordt het traject geheel op jouw situatie afgestemd.
We gaan samen ziekmakende patronen definiëren zodat er zich bij jou een transformatie naar een vitale geestelijke en fysieke situatie kan ontwikkelen. De focus ligt daarna op energie herstel en energie opbouw. Tijdens de sessies is er aandacht voor de fysieke kant van burn-out en krijg je lifestyle adviezen.

Kijk ook voor meer informatie over natuurlijke geneeswijzen op mijn andere website www.angeladol.nl

Praktijkinformatie

Praktijk Angela Dol

Angela Dol

Herderweg 11
7312AG Apeldoorn
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie