Home > Vind hulp > Beter in je vel met coach Pjotr

Energiek, gezond en gelukkig met persoonlijke vitaliteitscoaching

Ik wil meer weten!

Kom langs in Amsterdam óf ga aan de slag vanuit de comfort van je eigen huis.

Vind jouw mentale balans

Thema 1 – Slaap beter

Word energieker wakker en begin de dag met een glimlach. Laten we samen onderzoeken wat jouw slaapprobleem veroorzaakt én stap voor stap bouwen aan gezonde gewoontes. Iedereen heeft van nature het vermogen om te slapen, dat kunnen we ook bij jou weer naar boven halen.

Thema 2 – Voel je weerbaar

Laat je niet beperken door stress of negatieve gedachten. Helaas hebben te veel mensen last van stressklachten, burn-outs of overweldigende emoties. Ik help je graag om op een gezonde manier met stress en emoties om te gaan. Ook jij kan weer weerbaar en mentaal in balans zijn.

Thema 3 – Werk slimmer

Pak de regie weer terug in jouw leven. Laten we er samen voor zorgen dat jij weer grip krijgt op je werkende leven én nog energie over houdt aan het eind van een werkdag. Voor velen is werk een energieslurper en lijkt de enige oplossing om harder te werken. Laten we samen bouwen aan een slimmere manier om te werken.

Zij zijn al energieker, gezonder en gelukkiger

Al sinds mijn zesde ben ik een ongelooflijk slechte slaper en heb ik veel verschillende dingen geprobeerd om hier iets aan te doen. Van al die pogingen is vitaliteitscoaching met Pjotr de meest vruchtbare geweest dankzij de unieke combinatie van kennis, meditatie en voeding.

-Ramon, Amsterdam

Door de verschillende tips en tools, onder andere op het gebied van verschillende soorten meditatie en slaaphygiëne, heb ik meer rust en ritme kunnen creëren, en mentale stabiliteit. Het is ondertussen alweer even geleden, maar het voelt alsof ik een toolbox op zak heb waar ik nog steeds tips en tricks uit kan vissen en kan toepassen wanneer het leven daarom vraagt.

-Laura, Utrecht

Coaching heeft voor mij enorm bijgedragen aan de switch van overspannenheid naar een energiek leven. Pjotr heeft een zeer gedegen aanpak voor het verhogen van je vitaliteit, waarbij alle facetten die hieraan bijdragen apart worden behandeld en geïmplementeerd. Ook tegenslagen zijn nu mentaal goed op te vangen.

-Alex, Amsterdam

 

Deze reviews staan ook op TrustPilot.

Vitaliteitscoaching: een unieke methode

Gericht op verbetering

We richten ons op duurzame verbeteringen, zodat je je hele leven gezonder, energieker en gelukkiger kan gaan voelen.

Persoonlijke aanpak

Vitaliteitscoaching is persoonlijk. Jij bepaalt hoe jouw eigen traject eruit komt te zien.

De wetenschap als basis

De wetenschap is de basis van het coachingstraject met Pjotr. De unieke methode is gebaseerd op overtuigend bewijs uit de wetenschap.

Praktijkinformatie

Beter in je vel met coach Pjotr

Pjotr Peulen

Willem de Zwijgerlaan 137-3
1056 JK Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Beter in je vel met coach Pjotr
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.