Home > Vind hulp > Perola Strength

GRIP OP STRESS

Snel inzicht en handvatten om grip te krijgen op stress

Soms kan je stress ervaren maar is het niet helemaal duidelijk op welke gebieden je dit ervaart en wat er nodig is om weer grip te krijgen. Bij Pérola Strength zijn wij gecertificeerd om te werken met het Persolog Stress Managementmodel. Met dit meetinstrument worden 19 meest voorkomende stressgebieden (zowel op werk als privé) in kaart gebracht in een stressrapport. Dit rapport vormt de basis voor de training Grip op Stress en individuele coaching op maat.

 

Als ervaringsdeskundige weet ik wat er nodig is om stress weer in jouw voordeel te laten werken.

Ervaar jij een hoge mate van stress? Overzie je soms niet meer wat er gedaan moet worden en waar je moet beginnen? Stress kan veel problemen opleveren. Als het te lang aan blijft houden kan je er zelfs fysiek en mentaal onderdoor gaan. Zelf heb ik dit ook mogen ervaren. Door deze ervaring en de kennis die ik daarna heb opgedaan, help ik vele leidinggevenden en werknemers met de door mijn ontwikkelde “6B methode” grip te krijgen op stress en met minder werkdruk meer resultaat kunt behalen.

We hebben niet altijd grip op de stressvolle situaties op ons werk en/of privéleven. Waar we wel grip op kunnen krijgen is de manier waarop wij naar deze situaties kijken en hiermee omgaan. Het gaat niet over stressvrij zijn, want dit is onnodig, onverstandig en onrealistisch. Een bepaalde mate van stress hoort namelijk bij ons leven, net zoals golven bij de zee horen. Deze zijn positief en hebben we juist nodig om goed te kunnen presteren. Maar net als golven, kan stress ook overweldigend en een bedreiging worden. Tijdens deze training leer je surfen op de positieve en negatieve stressgolven.

Je krijgt inzicht in jouw eigen stressfactoren, zowel op werkgebied als privé. Want de één staat niet los van de ander. Ervaar je veel stress op je werk dan zal dit ook effect hebben op jouw privéleven, maar andersom geld dit natuurlijk ook. Waar veel trainingen alleen focussen op één van de gebieden kijken wij naar het geheel.

Wat levert dit traject je op? Meer rust, balans en plezier! Neem een kijkje op Perola Strength – Grip op Stress

Wil je meer weten over mij en waarom ik doe wat ik doe, neem dan een kijkje op Perola Strength – Over

Praktijkinformatie

Perola Strength

Catia Soares Lopes

Van Oldenbarneveldstraat 37
Schiedam
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Perola Strength
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.