Home > Vind hulp > Pempamsie | Jouw ervaringsgerichte coach

PEMPAMSIE

Pempamsie - Ervaringsgerichte Coach

THE WORLD IS READY FOR YOUR MAGIC. ARE YOU?

We leven anno 2020 in een wereld waarin ‘druk’ de normale gang van zaken is.

“Iedereen doet het”.

Door een – nog altijd onderliggend – taboe op ‘stress’, ‘burn-out’ en andere ‘lichamelijke en mentale klachten’, wordt er te weinig stilgestaan bij de gevolgen van dit “normaal”.

Onze doorgaan-mentaliteit gaat namelijk hand in hand met het ervaren van stress.

Je hebt waarschijnlijk zelf ook ervaren dat je de “normaal” lang vol kunt houden totdat die denkbeeldige druppel komt die de emmer doet overlopen. Stressklachten bouwen zich in de meeste gevallen zo sluimerend op, dat je het gevoel hebt dat het er “ineens”, “uit het niets” is.

Pempamsie maakt je bewust van jouw “normaal”, het al sluimerende beloop van jouw klachten en voorziet jou van alle praktische handvatten om jouw balans op een duurzame manier te herstellen.

Hoe is jouw “normaal” ontstaan?

Naast de invloed van onze “doorgaan”-maatschappij, spelen onze genetische aanleg en hetgeen we in ons leven meemaken, een rol bij de ontwikkeling van onze “normaal”. Voor alles wat we doen, hebben we onze hersenen nodig. Als jij steeds hetzelfde patroon laat zien, worden steeds dezelfde verbindingen naar je hersenen bewandeld.

Een verbinding wordt zo gangbaar, en verloopt – na verloop van tijd – zo volautomatisch, dat het onze “normaal” wordt. Door de vanzelfsprekendheid zijn we ons vaak niet meer bewust van de voor- en nadelen die deze “normaal” met zich meebrengt.

Duurzaam balans hervinden

Merk jij dat jij het liefste zo snel mogelijk van jouw klacht af wil? Dat je zo snel mogelijk terug wil naar de “normaal”? Ondanks dat die “normaal” eraan bijgedragen heeft dat je je zo voelt? Dan ben je niet de enige.

In onze “normaal” hebben we ons hoofd vaak héél belangrijk gemaakt. En het hoofd houdt niet zo van verandering en probeert ons via allerlei omwegen naar de “normaal” terug te sturen.

Gelukkig hebben we ook een lichaam! Het lichaam weet, veel beter dan het hoofd, wat goed voor je is. Het lichaam is onze meest essentiële informatiebron, omdat het ons precies vertelt hoe het écht met ons gaat en wat we ‘nodig’ hebben. Het lichaam spreekt alleen een andere taal. Het voorziet ons niet van woorden, maar van signalen. Wil jij leren verstaan wat jouw lichaam je allemaal te vertellen heeft?

De taal van je lichaam leren verstaan!

Pempamsie leert jou (opnieuw) naar je lichaam te luisteren. En dat niet alleen… We richten ons op alle thema’s die jij tegenkomt, waarbij het belangrijk is om naar je lichaam te kunnen luisteren!

  • √   Zelfzorg
  • √   Ontspanning
  • √   Doseren
  • √   Grenzen
  • √   Assertiviteit
  • √   Zelfbeeld
  • √   Emoties

Hoe gaat Pempamsie te werk?

Waar je in een andere therapievorm jezelf pratend uitpluist, ga jij bij Pempamsie ook praktisch aan de slag! Op een gegeven moment wéét je dat je meer zou moeten ontspannen, je grenzen moet bewaken en emoties niet zou moeten opkroppen. Maar het doen, daar zit de moeilijkheid vooral. Pempamsie richt zich daarom op doen! Je leert HOE jij tot ontspanning komt. HOE jij je grenzen – op een manier die bij jou past – kunt aangeven. En HOE je minder overvallen wordt door emoties.

Al doende ontdek je welke praktische handvatten jou helpen om beter voor jezelf te zorgen (“normaal 2.0”) en jouw balans duurzaam te herstellen!

Ben je benieuwd wat Pempamsie voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!

Klik hier voor meer informatie over Pempamsie!

Praktijkinformatie

Pempamsie | Jouw ervaringsgerichte coach

Isis Post

Bottelier 133A
Curaçao
  • Online
Neem direct contact op met Pempamsie | Jouw ervaringsgerichte coach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.