Home > Vind hulp > Parzival Paard & Coaching

Sterk met Paardenkracht!

Parzival Paard & Coaching

Breng je ziel in beweging

Ik ben Nelleke Dikkerboom-Bruin, Coach Paard & Systeem PPeSM®, en ik help vastgelopen nieuwetijdsvrouwen om duurzaam in beweging te komen door van hun sensitiviteit, uitdagingen en ‘anders zijn’ een kracht te maken, zodat ze weer innerlijke vrijheid, heelheid, energie en harmonie gaan ervaren. Dat doe ik samen met mijn paarden Diaz, Bowie en Jarno, vanuit systemisch-holistisch perspectief.

Op zoek naar ontspanning

Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen wanneer je merkt dat je innerlijk vastgelopen bent en je je vrijwel altijd vermoeid en leeg voelt. Wanneer je besluit bij Parzival Paard & Coaching aan de slag te gaan, gaan we in eerste instantie samen met de paarden op zoek naar ontspanning. Naar het tot rust brengen van je hoofd en je lijf, zodat er weer ruimte komt om een gezonde verbinding te maken met je hart en buik, en met je intuïtie. Want alleen vanuit ontspanning is het mogelijk om tot herstel van je systeem te komen.

Wat speelt er in de onderlaag?

Ook gaan we kijken wat er in de onderlaag gaande is. Onder spanning, disbalans en blokkades ligt altijd iets verscholen. Dat kan angst zijn, trauma, verlies, niet meer kunnen voelen, een verstrikking…. Er is een breed scala aan oorzaken aan te wijzen die maken dat jij op het punt bent gekomen waar je je nu bevindt. De paarden helpen je om dit helder te krijgen.

Luister naar je lichaam en ziel

Bovendien creëren we bewustzijn waar het gaat om de signalen die jouw lichaam je geeft, leer je beter luisteren naar wat jouw lichaam en ziel je te vertellen hebben en brengen we in kaart wat je in de toekomst kunt gaan doen om jezelf binnen je gehele systeem te ondersteunen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd wat jij bij ons, samen met mij en de paarden, voor jezelf kan doen? Kijk dan op de website, of neem gewoon even contact met me op. Je bent van harte welkom!

Praktijkinformatie

Parzival Paard & Coaching

Nelleke Dikkerboom-Bruin

Harstawei 18
9174 GB GInnum
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Parzival Paard & Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.