Home > Vind hulp > Parzival Paardencoaching

Sterk met Paardenkracht!

Parzival Paardencoaching

Maakt ruimte voor beweging, verandering en groei!

Bij Parzival Paard & Coaching werk jij, samen met mij en de paarden, op een natuurlijke manier aan ontwikkeling, ontspanning en innerlijke balans. Het zuivere intuïtieve vermogen van deze geweldige dieren helpt je weer écht te verbinden. Niet alleen met jezelf – jouw gevoelens, grenzen, wensen en doelen – maar ook met pure levenskracht en het grotere geheel (je systeem, achtergrond, de natuur). Blokkades kunnen worden opgeheven en het onzichtbare wordt zichtbaar. Hierdoor ontstaat ruimte voor beweging, verandering en groei.

Is jouw weegschaal in balans?

Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen wanneer je merkt dat de balans zoek is, je innerlijk vastgelopen bent en de rek eruit is geraakt. Wanneer je besluit bij Parzival Paard & Coaching aan de slag te gaan, gaan we in eerste instantie samen met de paarden op zoek naar ontspanning. Naar het tot rust brengen van je hoofd en je lijf, zodat er weer ruimte komt om een gezonde verbinding te maken met je hart en intuïtie. Want alleen vanuit ontspanning is het mogelijk om tot herstel te komen.

Wat speelt er in de onderlaag?

Ook gaan we kijken wat er in de onderlaag gaande is. Onder (overmatige) stress en blokkades ligt altijd iets verscholen. Dat kan angst zijn, verdriet, niet meer kunnen voelen, verlies, ziekte, een verstrikking…. Er is een breed scala aan oorzaken aan te wijzen die maken dat jij je eigen grenzen overschrijdt en de signalen die jouw lichaam je geeft niet herkent of misschien zelfs structureel negeert. De paarden helpen je om dit helder te krijgen.

Wat zijn jouw hulpbronnen?

Bovendien creëren we bewustzijn waar het gaat om de signalen die jouw lichaam je geeft, leer je beter luisteren naar wat jouw lichaam en ziel je te vertellen hebben en brengen we in kaart wat je in de toekomst kunt gaan doen om jezelf zowel mentaal, emotioneel als fysiek te ondersteunen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd wat jij bij ons, samen met mij en de paarden, voor jezelf kan doen? Kijk dan op de website, bekijk de introductiefilm en virtuele rondleiding, of neem even contact met me op. Je bent van harte welkom!

Praktijkinformatie

Parzival Paardencoaching

Nelleke Dikkerboom-Bruin

Harstawei 18
9174 GB GInnum
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Parzival Paardencoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.