Home > Vind hulp > Paratam | Amsterdam

Paratam Coaching | Amsterdam

Jouw Leven, Jouw Keuzes.

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde lifestyle en loopbaan coach, begeleid ik hoogopgeleide professionals tussen de 20 en 35 jaar, die heel goed weten wat ze niet willen, maar minder goed wat ze wel willen.

Moeten  

Als je weet wat je wil is een keuze snel gemaakt, toch? Maar hoe vaak laat jij je afleiden door het moeten? Door te doen waarvan je denkt dat het moet? Zonder bij jezelf na te denken of je dit wel echt wilt, en of het wel bij je past? En weet je eigenlijk het verschil nog wel tussen wat moet en wat je wil?
Herken je een gevoel van onrust, onvrede, van; is dit het nou? Grote kans dat je dan meer leeft vanuit moe-ten. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van een goede carrière, sporten, het onderhouden van een groot sociaal netwerk. De hele wereld rondreizen. Is dat wat je écht wil? Of waarvan je denkt dat als je dat doet, je dan gelukkig wordt?

Kiezen 

Door juist zoveel verschillende keuzes en opties te hebben, maakt dat het kiezen gek genoeg alleen maar moeilijker. Want hoe weet je nou of je de juiste keuze hebt gemaakt? En als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, ben je daar dan happy mee?
Als je weet wat bij je past, kan het maken van de juiste keuze juist heel erg bevrijdend zijn. Je laat je niet meer afleiden. Het geeft je een gevoel van vrijheid omdat je aandacht en focus veel scherper worden. Zo kan je dingen ook efficiënter oppakken. Je maakt makkelijker beslissingen, en je bent af van het gevoel dat je iets mist, omdat je beseft dat wat je hebt goed is. Het zorgt ervoor dat je je intensief op een paar hele gerichte doelen kan richten waardoor je meer succes boekt.

Precies dat is waar ik me op richt. Tijdens mijn workshopsquick scan en de 1-1 trajecten staat dit centraal. Hierdoor weet je wie je bent en durf je te kiezen, waardoor je rust ervaart. Hiervoor is wel een bepaalde commitment nodig. Je dient bereid te zijn ervoor te werken en eerlijk en open naar jezelf te zijn. Als je dat doet, boek je het meeste succes.

Over mij:

Na mijn studie Sportmanagement & ondernemen ben ik gaan werken met veel verschillende topsporters. Het verbaasde me altijd hoeveel aandacht eruit ging naar het verbeteren van de prestaties, maar minder naar het mens dat de sporter is. Na hun sportcarrière hadden ze vaak geen idee wat dan. Ook ik heb mezelf die vraag moeten stellen toen het werk en doel dat ik voor ogen had anders uitpakte. Gaandeweg kwam ik er achter dat heel veel mensen met die vragen zitten. Wat wil ik? Welke kant ga ik op? Daarom ben ik Paratam gestart, omdat ik iedereen het gun een leven te hebben dat jouw gelukkig maakt en dat past bij wie jij bent.

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op of neem een kijkje op mijn website: www.paratam.com

Praktijkinformatie

Paratam | Amsterdam

Cynthia Dassen

Slauerhoffstraat 2-1 Hg
1064 TD Amsterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk