Home > Vind hulp > Paardenwijsheid

Paarden spreken tot je kern.

www.paardenwijsheid.nl

Paarden- en EmotieCoaching voor verbinding met je ziel.

Kom in een dieper contact met jeZelf.

En vergroot je intuïtie en natuurlijk leiderschap.

Paarden helpen je herinneren wie je in werkelijkheid bent en spiegelen zonder oordeel. Ze nodigen je uit om je te openen voor de onvoorwaardelijke liefde in jeZelf en helpen jouw natuurlijk leiderschap te vergroten.

Emoties zijn de spreekbuizen van de ziel en wijzen jou de weg. Ik leer jou hoe je jouw emoties kan vertalen zodat ze vóór je gaan spreken in plaats van tegen je. Naar een leven vol verwondering, vervulling en voldoening.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb jij een verlangen om meer verwondering, vervulling en voldoening in je leven te ervaren? Om in contact te maken wie je in essentie bent? Wil je je natuurlijk leiderschap vergroten en vanuit jeZelf jouw unieke talenten aan de wereld geven?

Boek dan een inspiratiesessie met mij om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Gratis inspiratiesessie

 

Iedereen is uniek en heeft iets heel waardevols te bieden aan de wereld. Jij ook!

Over mij

Ik ben Kim Pilon professioneel paardencoach en emotiedeskundige. En ik leer je het verschil ervaren tussen intuïtie, emoties en ratio. Dit doe ik op een zeer unieke manier. Door gebruik te maken van mijn kudde IJslandse paarden en je eigen emoties. Paarden brengen je terug naar je essentie. En je emoties zijn je spreekbuis van je ziel.

Ik ben in contact gekomen met de wijsheid van de paarden en hoe die tot je ziel spreken. Hoe ongelooflijk wijs en intelligent deze edele dieren zijn. En hoe ze kunnen uitnodigen te openen om contact te maken met je ziel, om je hart te openen en te leven vanuit jeZelf. En dat je intellect daar dienstbaar aan is.

Voorheen heb ik jarenlang als apotheker en docent op de universiteit gewerkt waarin mijn ongelooflijke passie is aangewakkerd om mensen te coachen, begeleiden en op te leiden. Mijn drijfveer is al mijn hele leven geweest om het leven te begrijpen. Als je het begrijpt kan je het ook toepassen.

In 2018 belandde ik totaal onverwachts in een burn-out. En dit ben ik gaan onderzoeken. De focus op geneesmiddelen bleek niet helemaal meer te passen en ik kwam erachter dat ik vooral de mens erachter en het leven zelf nog veel interessanter vind. Dit heeft geresulteerd in een baan als professioneel paardencoach waarbij ik al mijn kernkwaliteiten (onderwijzen, opleiden en inzicht geven) gebruik en mijn unieke gave inzet.

Ik zie nu hoe ik die optimaal kan inzetten om zo zelfexpressie te geven vanuit meZelf. Ik ben in contact gekomen met mijn ziel. En ik heb geleerd hoe ik naar mijn ziel kan luisteren.

Sinds de overstap om als impact coach en trainer verder te gaan. Heb ik prachtige en wonderbaarlijke paardencoach en emotiecoach sessies gegeven. Zo waanzinnig hoe we elke keer weer tot de kern komen. Tot de essentie. Ik zie hoeveel impact het heeft en hoe lang het doorweekt. Dat mensen nog dagelijks aan hun sessie terugdenken.

En dan kan ik alleen maar heel erg dankbaar zijn met mijn keuze om mijn baan als apotheker specialist op te zeggen om volledig te kiezen voor iets dat nu 100% bij mij past.

Nu heb ik een leven vol vreugde, vrijheid, vervulling, verwondering & voldoening!

En dat gun ik jou ook!

De wereld heeft jouw unieke gave nodig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dan nu een gratis kennismaking met mij in, dan bespreken we wat bij jou past!

Gratis Inspiratiesessie

 

 

 

Wat zeggen anderen over mij?

“Kim spreekt en werkt oprecht vanuit haar hart en dat beroert mij diep in mijn eigen hart. Net zoals het antwoord achter de emotie dat ik kreeg in de tweede sessie. Zo dankbaar voor de tijd met jou samen kim!”

 

Marit, Wandel en Honden coach

 

“Het was magisch, ontroerend, ongelooflijk, intens, verbindend en steunend. En wow, wat een prachtige boodschap hadden de paarden voor mij. Ik ben dankbaar en diep onder de indruk. Onvoorstelbaar wat paarden allemaal aanvoelen en door kunnen geven. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Zoiets bijzonders kun je alleen zelf ondervinden.”

 

Louisa, Kunstzinnig Dynamisch coach

 

“Het is heel bijzonder wat er allemaal gebeurde, en dat zonder woorden. Met hulp van Kim heb ik er nog meer betekenis uit kunnen halen. Wat een diep contact heb ik gevoeld. Verbinding zonder woorden.”

 

Ronald, DJ & Webdesinger

Wil jij dit ook ervaren?

Plan dan nu een gratis kennismaking met mij in, dan bespreken we wat bij jou past!

Gratis inspiratiesessie

 

 

Praktijkinformatie

Paardenwijsheid

Kim Pilon

Veldkampweg 5
9761VD Eelde
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Paardenwijsheid
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.