Home > Vind hulp > Over Liefde Gesproken

Online relatiecursus Boost Your Love Life / relatielezingen

Met direct toepasbare relatietips, snel resultaat, zonder therapie

 

Over Liefde Gesproken biedt met online relatiecursus Boost Your Love Life en/of op maat gemaakte relatielezingen op een leuke, laagdrempelige manier dé basiskennis voor iedereen die zijn liefdesrelatie goed wil houden of snel wil verbeteren. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven of overheidsinstellingen in het kader van vitaliteitsprogramma’s of echtscheidingspreventie.

Over Liefde Gesproken | biedt unieke online relatiecursus

Bekijk trailer

Introductie cursus

Met dé online relatiecursus Boost Your Love Life leer je de basisprincipes van een goede liefdesrelatie in 6 videolessen van 15 minuten. Relatiecoach Ivonne Schouten-Hoek geeft concrete, direct toepasbare relatietips, herkenbare voorbeelden uit de praktijk en heldere uitleg met humor. Elke liefdesrelatie zal hier meteen profijt van hebben. Met prikkelende luistercolumns van schrijver en ervaringsdeskundige Jan Heemskerk, korte leesteksten met extra uitleg en bonus materiaal zoals de Goed Gesprek Gids en de Relatie-checklist. Ook geschikt voor singles die een goede nieuwe start willen maken. Je leert hoe je waardering krijgt voor wat je doet, wat de vijf pijlers van een goede relatie zijn, hoe je de aantrekkingskracht vergroot, hoe je beter communiceert, hoe je problemen aanpakt en de intimiteit en passie terugbrengt in je relatie. Voor particulieren maar ook voor bedrijven of overheidsinstanties in het kader van een vitaliteitsprogramma, echtscheidingspreventie of vermindering relatiestress.

De online cursus  Boost Your Love Life is te volgen op tablet, computer of mobiele telefoon, waar en wanneer je maar wil.

Bestel hier

Over Liefde Gesproken | relatielezingen (live en online)

Naast genoemde online cursus biedt Over Liefde Gesproken ook op maat gemaakte lezingen waarin relatiecoach Ivonne Schouten-Hoek samen schrijver en ervaringsdeskundige Jan Heemskerk relatievalkuilen bespreekt aan de hand  voorbeelden uit de praktijk en humor. Ze geven concrete, direct toepasbare relatietips die snel tot resultaat leiden. Deelnemers hoeven niks prijs te geven over de stand van hun eigen relatie en geven met hun aanwezigheid dus alleen aan dat een goede relatie belangrijk voor hun is. Voor bedrijven of overheidsinstellingen in het kader van vitaliteitsprogramma’s of echtscheidingspreventie. Een combinatie van de online cursus en een live presentatie is ook mogelijk.

Praktijkinformatie

Over Liefde Gesproken

Ivonne Schouten-Hoek

Postbus 107
3769ZJ Soesterberg
  • Online
  • Op locatie